Menu
Contact met Henri

HORECAVA nieuws van HENRI

Nieuwsbrief

Proeven: vegan Korma

Als daghap op onze menukaart op de Horecava: Indiase korma met Pulled Oats®. Kom langs en proef zelf: je mist écht geen vlees in dit gerecht. We maken de korma namelijk op basis van de nieuwe vleesvervanger Pulled Oats - dat door de Horecava genomineerd werd voor een Innovation Award!




Genomineerd

Pulled Oats, dé vleesvervanger waar we twee heerlijke vegan producten mee maken, is genomineerd voor de Horecava Innovation Award! En niet voor niks. De vleesvervanger heeft een veel lagere CO2 footprint dan vlees, is volledig zonder soja en heeft ook nog eens een hoge voedingswaarde met maar liefst 30g eiwit per 100g. En een mooie bite als van vlees.

Zelf doen?

Je kunt er als chef natuurlijk je creativiteit op het naturel product loslaten. Met de naturel variant maak je bijvoorbeeld een prima Chili sin carne, een vulling voor een wrap of top je er een salade mee. Kijk op de site van Pulled Oats voor inspiratie en recepten.

Of als je weinig tijd hebt...

Koop je het kant-en-klaar bij ons in. We maken er een Vegan Indiase korma mee, lekker met rijst of bijvoorbeeld in een kurkuma flensje. En we hebben ook een Vegan Bolognesesaus voor je met Pulled Oats: een lekker frisse tomatensaus met onder andere aubergine en artisjok. 
 

Proeven

De Vegan Korma kan je komen proeven op onze stand op de horecava: hij staat op onze Horecava menukaart als 'daghap'. Dus proef het zelf: dit heerlijke Indiase kruidige gerecht, waarbij je het vlees écht niet mist. 


 


Bespaar tijd en geld
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
Lees meer

Inspiratie? kokvoordechef.nl
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties. 
Lees meer