Mini paprika met boerenkool* - vegetarisch
Ingrediënten
(voor 1 persoon)
25 gram Boerenkool
15 gram Halloumi (kaas)
Halve mini paprika (rood)
1 takje Apple Blossom (Koppert Cress)
15 gram Basilicum Crème (recept zie Kreeftensoep)
2 gram Groentechips
25 gram Boerenkool
15 gram Halloumi (kaas)
Halve mini paprika (rood)
1 takje Apple Blossom (Koppert Cress)
15 gram Basilicum Crème (recept zie Kreeftensoep)
2 gram Groentechips
Bereidingswijze
Snijd de mini paprika door in de lengte en vul met boerenkoolstamp. Leg er een klontje boter op en doe daar wat broodkruim op. Bak het paprikaatje af in de oven. Grill in tussentijd de halloumi. Serveer het paprikaatje op een bordje: spuit met een spuitzak wat basilicumcrème naast het paprikaatje en leg hierop de halloumi. Garneer af met de groentechips.
*Boerenkoolstamppot is alleen verkrijgbaar tijdens het winterseizoen.