Visstoofschotel met aardpeer en salty fingers
Ingrediënten
(voor 1 persoon)
200 gram Henri visstoofschotel
125 gram aardpeer
75 gram salty fingers
30 gram roomboter
1 zwarte aardappel (truffelaardappel)
Frituurpan met olie
125 gram aardpeer
75 gram salty fingers
30 gram roomboter
1 zwarte aardappel (truffelaardappel)
Frituurpan met olie
Bereidingswijze
Snijd de aardappel in de lengte in dunne plakjes en frituur deze tot chips. Kook de goed gewassen aardpeer in zijn geheel beetgaar (zonder zout). Snijd er, als de aardpeer nog warm is plakjes van van ca. 1 cm dik. Verwarm de visstoofschotel. Smelt de roomboter en verwarm hier de aardpeer in. Voeg de salty fingers toe aan de aardpeer, even verwarmen en serveren maar (geen zout gebruiken). Maak het af met de saltyfingers/aardpeer combi. Boven op een stukje gefrituurde zwarte aardappel.