Zoete aardappel spinaziestamppot met een Mexicaanse tintje
Een leuke vegetarische variant op de klassieke stamppot. En nog eens gezond ook!
Smeuïge zoete aardappelspinaziestamppot met kidney bonen en een lekker pittige tomatensaus.
De zachte smaak van de zoete aardappel met de kick van de saus is een toffe combinatie.
Smeuïge zoete aardappelspinaziestamppot met kidney bonen en een lekker pittige tomatensaus.
De zachte smaak van de zoete aardappel met de kick van de saus is een toffe combinatie.
Ingrediënten
350 gram Zoete aardappel spinaziestamppot
50 gram Pastasaus arrabiata Henri
20 gram Kidney bonen
1 Cherry tomaatje
0,5 Jalapeno
3 Verse spinazie blaadjes
50 gram Pastasaus arrabiata Henri
20 gram Kidney bonen
1 Cherry tomaatje
0,5 Jalapeno
3 Verse spinazie blaadjes
Bereidingswijze
Verwarm de zoete aardappelstamppot en pastasaus arrabiata volgens de aanwzijzing op de verpakking. Verwarm de kidney bonen in een pannetje, magnetron of stoomoven.Pof het cherry tomaatje in de oven (180 graden - 5 minuten). Snijdt de Japeno in ringen. Serveer de stamppot op een voorverwarmd bord. Leg de kidneybonen erop en serveer de saus ernaast. Garneer met een cherrytomaatje, Jalapeno ringen en spinazieblaadjes