Menu
Contact met Henri

Risotto met Paddenstoelen

www.henri.nl
Een klassieke risotto met paddenstoelen voor bij het avondeten. Door diverse paddenstoelen te gebruiken ontstaat een lekkere umami smaak.

Ingrediënten

(Voor 1 persoon)
  • 250 gram Henri risotto
  • 50 gram roomboter
  • 30 gram champignons
  • 30 gram shiitake
  • 30 gram oesterzwam
  • 30 gram cantharel gris
  • 15 gram ui gesnipperd
  • 20 gram parmezaanse kaas geraspt
  • 10 gram salad pea

Bereidingswijze

Snijd de ui in blokjes van 10 x 10 mm en bak ze op laag vuur goud geel in de boter. Voeg de in stukjes gesneden paddenstoelen toe en bak de paddenstoelen mooi beet gaar. Roer intussen de risotto op in een pan, voeg vervolgens de gare paddenstoelen mix toe. Meng alles goed door en proef het geheel af, breng zelf op smaak peper en zout toe.

Serveer vervolgens de paddenstoelen risotto in een diep bord, garneer het gerecht af met een vers geraspte parmezaanse kaas en een takje salad pea.
< terug naar overzicht