Parelcouscous met Pestodressing
Verrassende, gezonde maaltijdsalade met parelcouscous.
Ingrediënten
(voor 1 persoon):
Parelcouscous
20 gram Henri Pestodressing
Peterselie
Koriander
Bieslook
Bietenblad
Granaatappel
Amandelen
Geitenkaas
Parelcouscous
20 gram Henri Pestodressing
Peterselie
Koriander
Bieslook
Bietenblad
Granaatappel
Amandelen
Geitenkaas
Bereidingswijze
Kook de parelcouscous en spoel deze koud. Zorg dat deze wordt gemengd met de Henri dressing. Dit is ter voorkoming van plakken. Meng de granaatappel er doorheen. Rooster de amandelen licht en meng ze door het mengsel heen. Snijd de geitenkaas en de peterselie in stukjes. Zorg dat de koriander en bieslook fijn gesneden worden. Meng als laatste het bietenblad er doorheen.