Nieuws

Inspiratiesessie: voor maaltijden met impact
Ontdek de impact met Henri!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Henri nodigt je uit voor een inspiratiesessie waarin je samen met ons culinaire team duikt in onze nieuwste producten. Ontdek hoe onze producten jouw gerechten eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Leer slimme technieken en krijg tips om overtuigend te communiceren met jouw gasten. Mis deze kans niet om jouw menu een duurzame upgrade te geven!
Omschrijving
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Tijdens deze sessie wordt je meegenomen door ons culinaire team. Je maakt kennis met onze bijzondere producten van de zomerkaart, en hoe deze kunnen worden toegepast in jouw keuken. We nemen je mee in de keuken van Henri, met inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht gemakkelijk klaar te maken.
Daarbij leer je hou je jouw marges kunt vergoten met convenience koken en hoe je effectief kunt communiceren over duurzaamheid naar jouw gasten.
Wat levert het op?
- Kennis over onze bijzondere producten die op de zomerkaart gaan komen
- Inspirerende en innovatieve technieken om jouw gerecht klaar te maken
- Leren hoe je jouw marges vergroot met convenience koken
- Je leert hoe je effectief over duurzaamheid kan communiceren richting gasten
10:00-10:15 Welkom en introductie
10:15-11:00 Inspiratiesessie; Marges vergoten en communicatie met je gasten
11:00-12:15 Training inspiratie; convenience en duurzaam koken
12:15-13:00 Lunch
13:00-13:30 Nabespreken en afronding
Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije.
Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Lees verder Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen.
Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Lees verder Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrije buffetten Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Braziliaanse stoverij in Michelin Style
Het kan nog net, zo aan het einde van de zomer: dit vrolijke gerecht in het zonnetje. Sterrenchef Gianfranco Chiarini ging met onze Braziliaanse stoverij aan de slag. Niet voor niks is zijn uitspraak: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”.
Lees verder