Menu
Contact met Henri

Nieuws

Thaise gele curry

Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen. Een van onze nieuwste producten is Thaise gele curry. Een heerlijk kruidig gerecht van tilapiafilet in een Thaise saus met courgette, aardappeltjes, wortel en paprika.
Verpakking: Bak 1,5 kg.
 
Bereidingswijze:
Pan: Al roerend verhitten. Pan (au bain marie): Gesloten verpakking in een pan met heet water leggen en het water tegen de kook aanhouden. Opwarmtijd: 70 minuten. Combi steamer (in gesloten verpakking): (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120 °C. Daarna gedurende 70 minuten op 99°C en 100% stoom. Combi steamer (in gastronorm schaal): (convectie en stoom) Overdoen in een roestvrijstalen schaal. Oven voorverwarmen op 170°C. Daarna gedurende 40 minuten verwarmen op 140°C en 100% stoom.

Serveertip: Heerlijk met basmatirijst.
 
Goulash Michelin Style
Dit keer staat de winterzachte goulash in de picture. Letterlijk. Voor de foto van de goulash liet sterrenchef Gianfranco Chiarini zich inspireren door het kleurrijke Hongarije. 
 
Weer mét making of-filmpje

Henri op de Horecava
U gaat naar de Horecava? Waarschijnlijk voor inspiratie. Ideeën opdoen, nieuwigheden proeven. Kom dan zéker naar onze stand in hal 11.
Henri inspireert met nieuwe trends, origineel vormgegeven in creatieve concepten. Proef de nieuwste koelverse gerechten van ons Pick & Mix Buffet. Laat u verleiden door de kruidige geuren uit onze Ethnic Kitchen. Of geniet van de pure ‘Pasta Bites’ pastasauzen. 
Lees verder

Inspiratie van chef Chiarini
Deze keer inspireren we u niet met één, maar met twee gerechten van de hand van sterrenchef Gianfranco Chiarini. Hij geeft een andere kijk op de uiensoep (zie foto) én een creatieve bereiding van de wildragout.
Lees verder

Glutenvrij winterbuffet
We willen u graag inspireren met een hartverwarmend winterbuffet, dat helemaal bestaat uit glutenvrije gerechten. Zo kan iedereen genieten van onze stevige wintergerechten!
Liever een ander buffet? We hebben nog drie opties voor u!
Glutenvrije buffetten

Braziliaanse stoverij in Michelin Style
Het kan nog net, zo aan het einde van de zomer: dit vrolijke gerecht in het zonnetje. Sterrenchef Gianfranco Chiarini ging met onze Braziliaanse stoverij aan de slag. Niet voor niks is zijn uitspraak: “It’s about how you use your creativity to make it your own dish”.
Lees verder