Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe Verpakking!

U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!

 

 

Transparante informatie
Na een uitgebreide ontwerp- en testfase is het nu zo ver. De nieuwe verpakkingen komen bij ons de keuken uit. Misschien heeft u al een nieuwe verpakking gezien. Henri wilde de verpakking een frisse look geven, helemaal van deze tijd. En we willen u transparante informatie geven, wat heeft geresulteerd in een gemakkelijk te lezen ingrediëntendeclaratie en het overzicht van de voedingswaarden – inclusief een vertaling naar de dagelijkse voedingsrichtlijn.
 
Ingedeeld in 5 verschillende keukens
Onze producten zijn ingedeeld in 5 themakeukens. En dat ziet u nu ook aan de verpakking. Staat u bij uw groothandel voor het schap, dan ziet u gemakkelijk welke producten u bijv. kunt combineren voor een buffet.
 
Treft u nog een oude verpakking? Houdt hem maar eens naast de nieuwe, dan kunt u zelf zien wat een verschil het is!
Fipronil in ei
Een kleine update betreft fipronil in ei. De lijst is een stuk langer geworden, maar ook duidelijker omdat nu tot op stalniveau gekeken kan worden waar de besmetting zit. 
Tot op heden hebben wij in ieder geval geen eieren of eiproducten met fipronil verwerkt. Mocht er nieuws zijn, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte.


Lees verder

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder

Interview met Ad van Olphen
Ad van Olphen is geïntervieuwd door ABN Amro, in het kader van de Insights in AGF, die ABN met haar klanten deelt. Ad vertelt over De Geluksfabriek, #Duurzaamheid in de #keten en het belang van het verhaal achter het product. Lees hier het artikel.
Lees verder