Menu
Contact met Henri

Nieuws

Soepen met Sterren

Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?

Heldere soepen
Biologische groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Groentesoep met balletjes *1 ster Beter Leven
Kippensoep ***3 sterren Beter Leven
 
Roomsoepen
Aspergesoep (zomerseizoen) 
Kerriesoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Oesterzwamsoep V (nieuw)
Wildsoep (wildseizoen)
 
(licht) Gebonden soepen
Chinese tomatensoep  ***3 sterren Beter Leven
Goulashsoep met Eco Fields rundvlees ***3 sterren Beter Leven
Japanse noedelsoep ***3 sterren Beter Leven
Minestronesoep ***3 sterren Beter Leven
Thaise kokossoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Tomaten-groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Tomatensoep met balletjes *1 ster Beter Leven
 
Soepen gemaakt op basis van gepureerde groenten / peulvruchten
Pompoensoep V (winter)
Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
Erwtensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
 
Wist u dat u op onze assortimentspagina met het filter rechts gemakkelijk de Beter Leven gerechten kunt selecteren? Gewoon een vinkje zetten voor 'Beter Leven'. Of klik hier!
Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken onder andere naar een medewerker voor onze kwaliteitsdienst en een verkoop binnendienst medewerker.

Klik verder voor de vacatures!
Lees verder

Nieuw! Thaise linzensoep
Een mild-pittige, vegetarische soep op basis van rode (biologische) linzen en kokosmelk. Heerlijk kruidig en fris dankzij gember, limoenblad en citroengras. Met een garnituur van o.a. bloemkool, paprika en een vleugje ananas. Deze soep is niet alleen hip en lekker, maar ook nog eens heel gezond en voedzaam. De soep zit namelijk boordevol eiwit, nodig voor de opbouw van je spieren!
 
Ik wil deze soep gratis proberen>

Download de prijslijst

 

Nog meer goed nieuws: vanaf vandaag kunt u onze winterproducten weer bestellen bij uw groothandel! Niet alleen de erwten- en bruine bonensoep, maar ook alle stamppotten met en zonder spek én natuurlijk onze wildgerechten. Alle nieuwe gerechten en prijzen staan op onze prijslijst. Download hem nu!
Lees verder

Recall Pompoensoep
Recall Henri (niet-Biologische) pompoensoep met allergeen melk
 
Henri heeft geconstateerd dat een beperkt aantal verpakkingen "Pompoensoep" zijn voorzien van een biologisch label. Dit product is niet biologisch. Op het label is daarnaast het allergeen Melk niet vermeld. Dit voldoet niet aan de (kwaliteits)eisen die Henri stelt, en is tevens een gevaar voor de gezondheid van personen met een melkallergie. Daarom willen wij u vragen de door u bestelde producten te controleren.
Lees verder

Oesterzwamsoep - van oesterzwam geteeld op koffiedik
Bestel hem nu: de Henri oesterzwamsoep. Een mooie, culinaire soep. Gemaakt van GRO oesterzwammen, duurzaam gekweekt op koffiedik. Van de voetjes, die anders weggegooid worden, maakt Henri een concentraat. Dit geeft een natuurlijke smaakboost.
 
Check het filmpje en vraag een gratis monster aan