Menu
Contact met Henri

Nieuws

Soepen met Sterren

Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?

Heldere soepen
Biologische groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Groentesoep met balletjes *1 ster Beter Leven
Kippensoep ***3 sterren Beter Leven
 
Roomsoepen
Aspergesoep (zomerseizoen) 
Kerriesoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Oesterzwamsoep V (nieuw)
Wildsoep (wildseizoen)
 
(licht) Gebonden soepen
Chinese tomatensoep  ***3 sterren Beter Leven
Goulashsoep met Eco Fields rundvlees ***3 sterren Beter Leven
Japanse noedelsoep ***3 sterren Beter Leven
Minestronesoep ***3 sterren Beter Leven
Thaise kokossoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
Tomaten-groentesoep ***3 sterren Beter Leven
Tomatensoep met balletjes *1 ster Beter Leven
 
Soepen gemaakt op basis van gepureerde groenten / peulvruchten
Pompoensoep V (winter)
Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
Erwtensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
 
Wist u dat u op onze assortimentspagina met het filter rechts gemakkelijk de Beter Leven gerechten kunt selecteren? Gewoon een vinkje zetten voor 'Beter Leven'. Of klik hier!
Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder