Menu
Contact met Henri

Nieuws

Open het aspergeseizoen met Henri

U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Maak nu kennis met onze producten voor de aspergekaart:
 
We maken deze soep volledig met verse asperges, stuk voor stuk afkomstig van het Brabantse land. Het bedrijf 'de Brabantse Wal' van Corné Ooms uit Ossendrecht zorgt dat de asperges keurig geschild worden, zodat u botermalse asperges in de soep proeft.
De soep wordt geconcentreerd geleverd, zodat de verpakking van 1,5 kg. u 3 liter soep oplevert.
 
De hollandaise is een prachtig uitgebalanceerde, culinaire saus. We willen niet opscheppen, maar het is eigenlijk gewoon de beste kant-en-klare hollandaisesaus die te koop is. U combineert de saus op klassieke wijze met asperges, ei en ham. Maar de saus is ook een mooie begeleider van diverse vissoorten. Of maak er bijv. 'eggs benedict' mee.
 
Wilt u een gratis monster ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: fvanzanten@henri.nl of bel Felice van Zanten: 0416-375933.
Thaise curry: het verhaal van de adukiboon
De Thaise curry is mild van smaak. Het is een mix van soja- en aduki bonen, sperziebonen en diverse groenten, in een zachte kokossaus met citroengras, kurkuma, komijn en gember. Wat zit er in die curry? Aduki bonen... Wat zijn dat voor bonen?
 
Lees verder

Fipronil in ei
Een kleine update betreft fipronil in ei. De lijst is een stuk langer geworden, maar ook duidelijker omdat nu tot op stalniveau gekeken kan worden waar de besmetting zit. 
Tot op heden hebben wij in ieder geval geen eieren of eiproducten met fipronil verwerkt. Mocht er nieuws zijn, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte.


Lees verder

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
Lees verder

NIEUW! HENRI & Vis
Nieuw en kant-en-klaar: 100% natuurlijke, culinaire Thaise viscurry. Zalm, panga en roodbaars in een pittige rode currysaus met aardappel, taugé, Thaise basilicum en peultjes. De duurzame vis uit de curry komt van partner Jan van As. Net als alle visgerechten van Henri is ook deze viscurry ASC en MSC gecertificeerd.
Ja! ik wil meer weten over de visgerechten van HENRI + een recept met de viscurry

Bestel nu: de verse aspergesoep
Hij is er: de aspergesoep met verse asperges van Walter Gubbels uit Helvoirt. Dat is op een steenworp van Henri vandaan. De soep heeft dus lage foodmiles. Maar hij is ook nog anti-verspilling... wist u dat?
Lees verder