Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de prijslijst

 

Nog meer goed nieuws: vanaf vandaag kunt u onze winterproducten weer bestellen bij uw groothandel! Niet alleen de erwten- en bruine bonensoep, maar ook alle stamppotten met en zonder spek én natuurlijk onze wildgerechten. Alle nieuwe gerechten en prijzen staan op onze prijslijst. Download hem nu!

Dit wildseizoen hebben naast de vorig jaar geintroduceerde hertenstoof natuurlijk onze traditionele hazenpeper van gestoofd hazenvlees. En natuurlijk de verbeterde wildsoep!
 
Onze prijslijst biedt een handig overzicht van alle gerechten ingedeeld per keuken. Ook zie je in één oogopslag welke gerechten vegetarisch of glutenvrij zijn. Makkelijk voor je omrekenfactor is de prijs per kilo. We zijn sowieso transparant in onze adviesprijzen: zo betaal je nooit teveel voor je Henri gererechten.
 
Xmas specials bij Picnic
Geen zin om uren in de keuken te staan met Kerst? Liever tijd besteden aan je familie en vrienden? Pak je gemak!
Je combineert eenvoudig de vlees- of visgerechten met een culinair stamppotje of risotto. Kies zelf wat je lekker lijkt. Even mooi opmaken en klaar!
Lees verder

Kerstmenu

HENRI’s inspiratie voor jouw Kerstmenu

Henri heeft een Kerstmenu samengesteld, compleet met bijbehorende snelle recepten. Als basis gebruik je de culinaire soepen, sauzen en maaltijden van Henri. Handig: het Kerstmenu zelf download en print je meteen. Heb je zelf leuke afleidingen? Geef het door en Henri maakt de menukaart voor je op maat!

Bekijk & download het gratis Kerstmenu met recepten>

Lees verder

Henri & Foodintro
Er is een nieuw initiatief in Foodservice: FoodIntro Nederland. FoodIntro brengt een directe koppeling tussen de horeca en diverse fabrikanten. Op de app en de site vind je niet alleen veel promoties en acties speciaal voor jou. Je vindt er ook veel inspiratie, bijv. in de vorm van recepten. Dus ben je werkzaam in de horeca, meld je dan snel aan! Dan kan je meteen een gratis bak Henri erwtensoep aanvragen - die je met je hele keukenteam kunt proeven!
Lees verder

Red de pukkelpompoen!
Picnic supermarkt, W&R Etiketten, Vincap en Henri steunen de actie ‘Red de Pukkelpompoen’ van De Streekboer. Gezamenlijk is –tegen kostprijs- deze fantastische soep van de lelijke pompoenen gemaakt. Die jij nu kan kopen via de app van Picnic! Dus als je dat doet, dan mede bedankt namens de familie Luring. En natuurlijk heb je ook nog eens bijgedragen aan de strijd tegen de voedselverspilling!
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken onder andere naar een medewerker voor onze kwaliteitsdienst en een verkoop binnendienst medewerker.

Klik verder voor de vacatures!
Lees verder