Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw: Dressings

Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.

 

Minder suiker

De dressings van Henri bevatten stúkken minder suiker dan de dressings die nu kant-en-klaar te koop zijn. Zo bevat de frambozendressing zo’n 75% minder suiker dan een vergelijkbare dressing. En maar liefst 24% échte frambozen. Daar maak je jouw gast – al dan niet gezondheidsbewust - echt blij mee!
 

Gratis proberen* 

Zelf proeven? Vul dan snel dit formulier in. Dan ontvang je een gratis monsterpakket met alle smaken om uit te proberen. 
* Actie geldt alleen voor Horecabedrijven.

 

Koelverse dressings

De dressings worden verpakt in een handige, afsluitbare knijpfles.
Deze smaken introduceren we, en zijn vanaf nu te bestellen bij uw groothandel:


Inspiratie

Hieronder ter inspiratie een idee voor een salade met Serrano ham, gekarameliseerde hazelnoten en de Henri frambozendressing. Nog meer recepten vindt u in het Henri Dressings receptenboek. We verloten er eentje onder onze Facebook vrienden én onder onze Instagram volgers. Dus like en/of volg ons en je maakt kans op dit mooie receptenmagazine!!

 

 

NIEUWS! Fred&Ed kindermaaltijden
Samen met Fred & Ed introduceren we 3 kindermaaltijden die leuk, lekker & gezond zijn. 
Lees verder

Plant-based: Soepen
Een groot deel van onze soepen is plant-based. We maken deze soepen op basis van verse groenten. De soepen zijn allemaal 100% natuurlijk en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook houden we rekening met het zoutgehalte. Zo is een plant-based soep een lekker én verantwoord tussendoortje voor (school- of bedrijfs)catering of op de menukaart, en ook nog kant-en-klaar geserveerd, zodat het je minimaal tijd achter de kachel kost.
Lees verder

Plant-based: Veggie Curry's
Wauw! Henri introduceert drie vegetarische top curry's. De curry's hebben een eigen kruiding en specifieke groenten. Twee van de drie zijn voorzien van peulvruchten, vol proteïne. Zet ze op de kaart als verrassende vegetarische optie, gebruik ze als groentecomponent óf maak er spannende broodjes mee. Of check ons idee: veggie bowls. Dé trend van nu!
Lees verder

Plant-based: het concept
"Vegetarische en veganistische keukens krijgen in 2018 nog
meer voet aan de grond, en hoe! Planten zijn rock & roll!
Steeds meer consumenten beseffen dat het dagelijks eten van vlees en vis geen must is, en dat het laten staan van dierlijke producten in veel gevallen zelfs beter is voor de natuur en voor de gezondheid. De eerste topchefs betreden inmiddels het podium." Aldus Food Inspiration over de belangrijkste trends voor 2018. Henri introduceert het concept Plant-based. Met dit concept brengt Henri de mogelijkheid voor catering en restaurants om simpel op deze trend in te spelen.
Lees meer over het concept