Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw: Dressings

Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.

 

Minder suiker

De dressings van Henri bevatten stúkken minder suiker dan de dressings die nu kant-en-klaar te koop zijn. Zo bevat de frambozendressing zo’n 75% minder suiker dan een vergelijkbare dressing. En maar liefst 24% échte frambozen. Daar maak je jouw gast – al dan niet gezondheidsbewust - echt blij mee!
 

Gratis proberen* 

Zelf proeven? Vul dan snel dit formulier in. Dan ontvang je een gratis monsterpakket met alle smaken om uit te proberen. 
* Actie geldt alleen voor Horecabedrijven.

 

Koelverse dressings

De dressings worden verpakt in een handige, afsluitbare knijpfles.
Deze smaken introduceren we, en zijn vanaf nu te bestellen bij uw groothandel:


Inspiratie

Hieronder ter inspiratie een idee voor een salade met Serrano ham, gekarameliseerde hazelnoten en de Henri frambozendressing. Nog meer recepten vindt u in het Henri Dressings receptenboek. We verloten er eentje onder onze Facebook vrienden én onder onze Instagram volgers. Dus like en/of volg ons en je maakt kans op dit mooie receptenmagazine!!

 

 

Henri op het HorecaEvenTT!
Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

Lees verder

Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder

Download de nieuwe kaart!
Ons nieuwe assortiment staat voor u klaar. We koken een complete collectie voor u – uit voorraad leverbaar – en daar zijn we trots op! Op onze kaart vindt u onze klassiekers, rijke soepen en sauzen, smakelijke gerechten en frisse dressings. 
Download hem hier!
 
En wat is er nieuw?

HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
Lees verder