Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw: Dressings

Henri brengt 8 nieuwe dressings op de markt. Perfect om in een handomdraai een snelle, gezonde salade te presenteren. Dressings dus met natuurlijke ingrediënten, en geen aroma’s of andere onnatuurlijke toevoegingen. Alsof je hem zelf gemaakt hebt… maar dan zonder de tijd die het je kost. Verpakt in een handige 900g hersluitbare knijpfles.

 

Minder suiker

De dressings van Henri bevatten stúkken minder suiker dan de dressings die nu kant-en-klaar te koop zijn. Zo bevat de frambozendressing zo’n 75% minder suiker dan een vergelijkbare dressing. En maar liefst 24% échte frambozen. Daar maak je jouw gast – al dan niet gezondheidsbewust - echt blij mee!
 

Gratis proberen* 

Zelf proeven? Vul dan snel dit formulier in. Dan ontvang je een gratis monsterpakket met alle smaken om uit te proberen. 
* Actie geldt alleen voor Horecabedrijven.

 

Koelverse dressings

De dressings worden verpakt in een handige, afsluitbare knijpfles.
Deze smaken introduceren we, en zijn vanaf nu te bestellen bij uw groothandel:


Inspiratie

Hieronder ter inspiratie een idee voor een salade met Serrano ham, gekarameliseerde hazelnoten en de Henri frambozendressing. Nog meer recepten vindt u in het Henri Dressings receptenboek. We verloten er eentje onder onze Facebook vrienden én onder onze Instagram volgers. Dus like en/of volg ons en je maakt kans op dit mooie receptenmagazine!!

 

 

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder