Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op het HorecaEvenTT!

Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

 
... Want Henri ontzorgt u graag! Wij zijn uw kok, uw helpende hand in de keuken. De stabiele factor in uw koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen. De creativiteit is verder aan u. En... Henri kookt in het groot en deelt het schaalvoordeel met u. Zo snijdt het (koks)mes aan twee kanten.

 

HENRI - DE KOK VOOR DE CHEF

Met ons hele team smaakmakers maken we culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten. 
 

BESPAAR!

Het schaalvoordeel dat koken in het groot -wat wij doen- met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten ons vinden. We delen het voordeel namelijk met u, én u bespaart uw loonkosten. De keukenbezetting kan lager gehouden worden. Heel fijn met de huidige situatie waar een goede kok een schaars goed is. En heeft u ook al bedacht dat u ook nog eens minder waste heeft door kant-en-klaar in te kopen? 
 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Met een koelvers, ruim assortiment standaard bij ons op voorraad, grijpt u nooit mis. En dat is prettig als u een gerecht op uw menukaart zet. 
 

HORECAEVENTT

Op onze stand gaan we graag me u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen. Heeft u te weinig handjes in de keuken? Of bent u geholpen met een kleinere keukenbezetting? Zoekt u naar betere marges? Wilt u waste terugdringen in uw keuken? We denken met u mee naar een oplossing!
René en Astrid zijn te vinden in standnummer 4650.
 
Tijd voor Hollands Wild
Vanaf dit najaar werkt Henri samen met Hollands Wild als leverancier voor alle Wildgerechten. In onze hazenpeper vanaf nu dus Hollandse haas, en ook de hertenstoof en de wildsoep maken we van en mét Hollands Wild. Een prachtige samenwerking waar we trots op zijn!
Lees verder

Download de nieuwe kaart!
Ons nieuwe assortiment staat voor u klaar. We koken een complete collectie voor u – uit voorraad leverbaar – en daar zijn we trots op! Op onze kaart vindt u onze klassiekers, rijke soepen en sauzen, smakelijke gerechten en frisse dressings. 
Download hem hier!
 
En wat is er nieuw?

HENRI in een nieuw jasje
Na 39 jaar heeft Henri een nieuw jasje. Een jasje dat past bij onze constante kwaliteit en ervaring. Of eigenlijk is dat jasje een nieuwe koksbuis. Want Henri, dat is de kok voor de chef.
Lees verder

Nieuw! Verse, BIO Kromkommersoep
Vandaag introduceert Kromkommer samen met ons en Udea BV nieuwe, biologische verse kromme groente soepen. Te koop bij Ekoplaza. Wij zijn trots op deze prachtige samenwerking en onze nieuwe soepfamilie. 
Lees verder