Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op het HorecaEvenTT!

Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

 
... Want Henri ontzorgt u graag! Wij zijn uw kok, uw helpende hand in de keuken. De stabiele factor in uw koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen. De creativiteit is verder aan u. En... Henri kookt in het groot en deelt het schaalvoordeel met u. Zo snijdt het (koks)mes aan twee kanten.

 

HENRI - DE KOK VOOR DE CHEF

Met ons hele team smaakmakers maken we culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten. 
 

BESPAAR!

Het schaalvoordeel dat koken in het groot -wat wij doen- met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten ons vinden. We delen het voordeel namelijk met u, én u bespaart uw loonkosten. De keukenbezetting kan lager gehouden worden. Heel fijn met de huidige situatie waar een goede kok een schaars goed is. En heeft u ook al bedacht dat u ook nog eens minder waste heeft door kant-en-klaar in te kopen? 
 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Met een koelvers, ruim assortiment standaard bij ons op voorraad, grijpt u nooit mis. En dat is prettig als u een gerecht op uw menukaart zet. 
 

HORECAEVENTT

Op onze stand gaan we graag me u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen. Heeft u te weinig handjes in de keuken? Of bent u geholpen met een kleinere keukenbezetting? Zoekt u naar betere marges? Wilt u waste terugdringen in uw keuken? We denken met u mee naar een oplossing!
René en Astrid zijn te vinden in standnummer 4650.
 
Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder

Download de zomerkaart!
Henri is de kok voor de chef! Met onze ruim 160 convenience producten -standaard op voorraad- brengen we tijd en rendement in de keuken. Nieuwsgierig naar onze nieuwe producten en het complete assortiment? Download dan snel de prijslijst. Of vraag hem aan, dan ontvang je van ons een handige uitklapbare versie van stevig papier om te bewaren.
Lees verder

Inspiratie: vega soep
Henri biedt 11 vegetarische soepen. Kant-en-klaar voor gebruik, maar je kan er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. We willen je daarvoor graag inspireren met een paar leuke recepten!
Lees verder

Partner Nationale Week Zonder Vlees
Henri is partner van de Nationale Week Zonder Vlees. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden af en toe een dagje geen vlees te eten. Daarmee bespaar je namelijk een heleboel water, uitstoot aan CO2, dierenleed, etc. En met onze kant-en-klare producten, willen we het je ook makkelijk maken om vegetarische producten op de kaart te zetten.
Lees verder