Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op het HorecaEvenTT!

Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

 
... Want Henri ontzorgt u graag! Wij zijn uw kok, uw helpende hand in de keuken. De stabiele factor in uw koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen. De creativiteit is verder aan u. En... Henri kookt in het groot en deelt het schaalvoordeel met u. Zo snijdt het (koks)mes aan twee kanten.

 

HENRI - DE KOK VOOR DE CHEF

Met ons hele team smaakmakers maken we culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten. 
 

BESPAAR!

Het schaalvoordeel dat koken in het groot -wat wij doen- met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten ons vinden. We delen het voordeel namelijk met u, én u bespaart uw loonkosten. De keukenbezetting kan lager gehouden worden. Heel fijn met de huidige situatie waar een goede kok een schaars goed is. En heeft u ook al bedacht dat u ook nog eens minder waste heeft door kant-en-klaar in te kopen? 
 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Met een koelvers, ruim assortiment standaard bij ons op voorraad, grijpt u nooit mis. En dat is prettig als u een gerecht op uw menukaart zet. 
 

HORECAEVENTT

Op onze stand gaan we graag me u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen. Heeft u te weinig handjes in de keuken? Of bent u geholpen met een kleinere keukenbezetting? Zoekt u naar betere marges? Wilt u waste terugdringen in uw keuken? We denken met u mee naar een oplossing!
René en Astrid zijn te vinden in standnummer 4650.
 
Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder

Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geeikte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder

Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder