Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri op het HorecaEvenTT!

Te weinig handjes in de keuken? Wilt u betere marges? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef.  We nemen tijdrovend werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen & maaltijdcomponenten. Kom op de stand kijken hoe Henri u ontzorgt.
 

 
... Want Henri ontzorgt u graag! Wij zijn uw kok, uw helpende hand in de keuken. De stabiele factor in uw koksbrigade. We nemen het tijdrovende werk uit handen. De creativiteit is verder aan u. En... Henri kookt in het groot en deelt het schaalvoordeel met u. Zo snijdt het (koks)mes aan twee kanten.

 

HENRI - DE KOK VOOR DE CHEF

Met ons hele team smaakmakers maken we culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden. Met liefde en vakmanschap bereid. Alleen van de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaam, en het liefst van dichtbij. Eten met een geweten. 
 

BESPAAR!

Het schaalvoordeel dat koken in het groot -wat wij doen- met zich meebrengt, terwijl de kwaliteit geborgd blijft, is waarom klanten ons vinden. We delen het voordeel namelijk met u, én u bespaart uw loonkosten. De keukenbezetting kan lager gehouden worden. Heel fijn met de huidige situatie waar een goede kok een schaars goed is. En heeft u ook al bedacht dat u ook nog eens minder waste heeft door kant-en-klaar in te kopen? 
 

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Met een koelvers, ruim assortiment standaard bij ons op voorraad, grijpt u nooit mis. En dat is prettig als u een gerecht op uw menukaart zet. 
 

HORECAEVENTT

Op onze stand gaan we graag me u in gesprek om te kijken hoe we u kunnen ontzorgen. Heeft u te weinig handjes in de keuken? Of bent u geholpen met een kleinere keukenbezetting? Zoekt u naar betere marges? Wilt u waste terugdringen in uw keuken? We denken met u mee naar een oplossing!
René en Astrid zijn te vinden in standnummer 4650.
 
Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder

Blog: Veel Henri producten zijn glutenvrij
Sinds jaar en dag proberen wij onze gerechten, daar waar mogelijk, standaard glutenvrij te maken. Meer dan de helft (59%) van ons assortiment is dan ook glutenvrij!
Els van Olphen, moeder van de huidige eigenaren Ad en Els van Olphen, is coeliakie patiënt. Dus uit eigen ervaring weten wij hoe fijn het is om gewoon mee te kunnen eten met de rest. Onze gerechten zijn dan ook geen specifieke dieetproducten, maar gewoon ons standaard assortiment. 
Lees verder

Blog: Convenience is de oplossing
Convenience is absoluut een onderdeel van de oplossing van het hashtagpersoneelstekort in de horeca. Felice schreef er deze korte blog over.
Lees verder