Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden

Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geeikte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.


Allergieën

Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.
Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.

Kindermenu

Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.

Overwerkmaaltijden... of voor thuis

De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.
De maaltijden

  • De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
  • De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
  • Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
  • Te koop bij o.a. Hanos
  • Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment

Hollands  
Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree 2* Beter Leven rundvlees    
Wortelstamppot met piccalilly Vegetarisch | Glutenvrij    
Hollandse ovenschotel - groentengratin Vegetarisch | met 200g groenten    
       
Aziatisch      
Ajam Pangang met bami goreng 1* Beter leven kipdijvlees    
Babi ketjap met nasi goreng 1* Beter leven varkensvlees    
Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes 3* Beter leven rundvlees - per 1-8-19    
Chicken curry met witte rijst 1* Beter leven kipdijvlees - per 1-8-19    
Kip saté met nasi goreng 1* Beter leven kipdijvlees - per 1-8-19    
Tikka masala met gele basmatirijst en wortel 1* Beter leven kipdijvlees - per 1-8-19    
       
Italiaans      
Penne carbonara Livar spek | geschikt voor kinderen    
Pasta salmone ASC – zalm | geschikt voor kinderen    
Pasta Bolognese 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten    
Pasta Mascarpone Vegetarisch    
       
Werelds       
Kip Mediterraans 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij    
Couscous Maroccan Vegan | met 324 gram groenten    
Quinoa met Thaise kokoscurry Vegan | Glutenvrij | 220g groenten    
Parelcouscous met tomaat-auberginesaus Vegan    


Proberen?

Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.

 

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder

Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder

Vegan Truffelmayonaise
Zoooo lekker! Onze nieuwe vegan truffelmayonaise met échte truffel. Deze mayo is zonder onnodige toevoegingen en op basis van romige, veganistische mayonaise. Gebruik hem op een broodje carpaccio, op een luxe hamburger, als smeersel bij brood, op pizza's, bij salades, etc. 
Lees verder

Nieuw: Parelcouscous
De kant-en-klare couscous met groenten is één van onze best verkopende producten. Niet voor niks: deze kant-en-klare topper is een ideale basis voor salades, maar ook warm erg lekker. En de couscous krijgt er een broertje bij: de Parelcouscous met groenten.
Lees verder