Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe generatie maaltijden

Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.


Allergieën

Iedere (chef-)kok of horecaondernemer herkent het: er stapt (onaangekondigd) iemand binnen met een allergie voor gluten. Of de keuken is in rep en roer omdat er iets creatiefs bedacht moet worden voor die veganist die meekomt met de partij die u aangenomen hebt.
Koken buiten de kaart om: hartstikke leuk en creatief, maar over het algemeen ook een stuk duurder dan de gerechten die u uitgecalculeerd op uw menukaart heeft staan. En als u toevallig geen creatieve kok ter beschikking heeft, dan wordt het al helemaal lastig.

Kindermenu

Bent u op zoek naar iets anders voor op uw kindermenu dan de ongezonde frietjes met een snack? Zet dan een keer pasta op uw menu. U maakt er veel ouders én kinderen blij mee. Geef de kinderen wat bakjes bij met bijv. snoeptomaatjes, komkommers en kaas zodat zij de pasta zelf kunnen versieren.

Overwerkmaaltijden... of voor thuis

De maaltijden kunnen ook prima gepresenteerd worden in een vendingmachine of in een vitrine, bijvoorbeeld als overwerkmaaltijd. En tot slot zijn de maaltijden natuurlijk ook thuis handig, als er gesport of gewerkt moet worden als beter alternatief voor bijvoorbeeld een pizza.
De maaltijden

  • De gerechten zijn verpakt in een duurzame aluminium schaal, die geschikt is voor opwarmen in de magnetron en oven.
  • De verpakkingen hebben een strakke folie en behouden in deze verpakking hun verse uiterlijk en frisse kleur.
  • Er zijn 13 verschillende producten, en er is ruimte voor aanvulling en een menucyclus / seizoenskalender.
  • Te koop bij o.a. Hanos
  • Geen rare toevoegingen of conserveringsmiddelen. We zijn trots op de ingrediënten die we gebruiken. Daarom staan deze op de bovenkant van de verpakking als afbeelding en staat de declaratie van het gerecht niet aan de onderzijde, maar aan de zijkant.

Het asortiment

Hollands
Hachee met rode kool, appeltjes en aardappelpuree 2* Beter Leven rundvlees
Wortelstamppot met piccalilly Vegetarisch | Glutenvrij
Hollandse ovenschotel - groentengratin Vegetarisch | met 200g groenten
Boerenkoolstamppot met Wroeters rookworst 3* Beter Leven, rookworst van het Wroeters buitenvarken
Zuurkoolstamppot met Wroeters rookworst Rookworst van het Wroeters buitenvarken
   
Aziatisch  
Ajam Pangang met bami goreng 1* Beter leven kipdijvlees
Babi ketjap met nasi goreng 1* Beter leven varkensvlees
Indonesisch gestoofd rundvlees met sajoer boontjes 3* Beter leven rundvlees
Chicken curry met witte rijst 1* Beter leven kipdijvlees
Kip saté met nasi goreng 1* Beter leven kipdijvlees
Tikka masala met gele basmatirijst en wortel 1* Beter leven kipdijvlees
   
Italiaans  
Penne carbonara Livar spek | geschikt voor kinderen
Pasta salmone ASC – zalm | geschikt voor kinderen
Pasta Bolognese 2* Beter leven rundvlees | geschikt voor kinderen | 200g groenten
Pasta Mascarpone Vegetarisch
   
Werelds   
Kip Mediterraans 1* Beter leven kipdijvlees | Glutenvrij
Couscous Maroccan Vegan | met 324 gram groenten
Quinoa met Thaise kokoscurry Vegan | Glutenvrij | 220g groenten
Parelcouscous met tomaat-auberginesaus Vegan


Proberen?

Vraag dan een proefverpakking aan via onze verkoop binnendienst: 0416-375933.

 

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder

Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder

Kom naar het HorecaEvenTT
 
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook? 
Klik door voor een gratis registratiecode!

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder