Menu
Contact met Henri

Nieuws

Thaise groene viscurry

Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.

Zalm, panga en roodbaars met o.a.  kouseband, bloemkool en zoete aardappel in een licht pittige groene currysaus. Dankzij de milde currysaus is dit een heel toegankelijk gerecht. Liever iets meer pittigs? Check dan de Thaise rode viscurry.

 

Te gebruiken als

Hoofdgerecht; lekker met pandan- of basmatirijst. Garneer met koriander en limoenblad. Ook prachtig op een Oosters buffet. Of leuk met een naanbroodje als lunchgerecht. 

Prijs, verpakking, etc.>

Wist u dat...

Wij al onze visgerechten maken met enkel MSC en/of ASC gecertificeerde vis?
 
 
 

Update Assortiment
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Bezorg- en afhaalmenu's
 
Een groot aantal zaken is gestart met bezorgen en/of afhalen. Jij ook? Hier vind je een aantal menu's - compleet met calculatie, adviesprijs en inzicht in je marge. Ook handig als je traiteursmaaltijden maakt. In een handomdraai creëer je een heerlijke maaltijd! 
 
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder