Menu
Contact met Henri

Nieuws

Thaise groene viscurry

Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.

Zalm, panga en roodbaars met o.a.  kouseband, bloemkool en zoete aardappel in een licht pittige groene currysaus. Dankzij de milde currysaus is dit een heel toegankelijk gerecht. Liever iets meer pittigs? Check dan de Thaise rode viscurry.

 

Te gebruiken als

Hoofdgerecht; lekker met pandan- of basmatirijst. Garneer met koriander en limoenblad. Ook prachtig op een Oosters buffet. Of leuk met een naanbroodje als lunchgerecht. 

Prijs, verpakking, etc.>

Wist u dat...

Wij al onze visgerechten maken met enkel MSC en/of ASC gecertificeerde vis?
 
 
 

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder

Speciale Kerstverkoop
Speciaal voor jouw Kerstdiner organiseert Henri voor de tweede keer een speciale Kerstverkoop voor inwoners van Drunen en omstreken. 
Ideaal als je wat wat hulp kan gebruiken in de keuken... bijvoorbeeld met een kant-en-klare kreeftensoep, rode wijnsaus, hazenpeper of paddenstoelenragout! DOWNLOAD DE BESTELLIJST.
Lees verder

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder

Wildseizoen
We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
Lees verder

Nieuw: daging rendang
Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder