Menu
Contact met Henri

Nieuws

Plantbased: zet het op de kaart!

Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
 

Maak uw plantbased menukaart compleet met een heerlijke vegetarische poke bowl of risotto met groenten.


Gebruik voor de risotto de Henri basis risotto, waarmee je op een snelle manier elke soort risotto kunt bereiden. Wat dacht je van een risotto met diverse groenten, vullend en voedzaam? Bekijk hier het recept.
 
Henri's sushirijst kan eenvoudig worden gebruikt om verschillende poke bowls mee te creëren. Hieronder vindt u het recept voor een kleurrijke plant-based poke bowl. Toch liever met vis? Klik hier voor het recept van een heerlijke poke bowl met zalm.


Vegetarische poke bowl

Boordevol groenten en smaak, een uitstekend (lunch)gerecht (waar je dus geen dierlijke producten voor nodig hebt)

Ingrediënten: 
  • 250 gram Henri sushirijst
  • 50 gram julienne wortel
  • 50 gram soja boontjes
  • 50 gram julienne komkommer
  • halve avocado in reepjes
  • 50 gram gegrilde tros tomaatjes
  • 20 gram Henri vinaigrette
  • zwarte Sesamzaadjes
  • 75 gram mango chutney







Meer info

Heeft u een vraag, wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of wilt u Henri inspiratie ontvangen? Kom dan hier in contact met ons.
Open het aspergeseizoen met Henri
U kent hem wellicht al: onze aspergesoep met verse Brabantse asperges. En we hebben onze uiterste best gedaan om deze vóór Pasen al voor u bestelbaar te maken. Die kunt u zó op de kaart zetten. Ook mooi op uw aspergekaart: asperges met de culinaire hollandaisesaus van Henri. Kent u deze heerlijke producten nog niet van ons? Vraag dan gratis een monsterverpakking aan.
Lees verder

Slow food: boeuf stroganoff, bourguignon
Al jaren maken we een fantashtische boeuf stroganoff, boeuf bourguignon en goulash, door iedereen gewaardeerd. Toch heeft dat ons niet belet deze gerechten nog verder te verbeteren. Nu garen we het vlees namelijk op nog maar 70 graden. Gedurende de hele nacht! Het resultaat is nóg malser vlees, met een rijke, volle smaak. Slow food ten top!
Lees verder

Kemper Kip als beste uit de test

De Consumentenbond heeft verschillende (consumenten) kipfilets getest op versheid, aanwezigheid van de bacteriën ESBL en campylobacter en tot slot het dierenwelzijn. De Bio+ kip, oftewel de kip van Kemper, kwam als beste uit de bus! Een mooi bewijs dat de goede zorg voor het dier ook echt een beter product oplevert.

Lees verder

Snertweer?

Eindelijk écht winter! Schaatsen onderbinden en gáán! En wat is er lekkerder in de koek & zopie dan opwarmen met een stevige kom erwtensoep met Livar spek? Dus verwen uw gasten (of ze nu schaatsen of niet) met een lekkere bak snert. (En check onze koek & zopie actie!)

Lees verder

Proost met Henri op het nieuwe jaar!

Met een Soup Rocks! soepcocktail tijdens de Horecava.

Met soep kunt u alle kanten op. Het is lekker als tussendoortje of bij de lunch. Of goedgevuld als maaltijdsoep. En wij hebben daar nóg een idee aan toegevoegd: De Soepcocktail!

Lees verder