Menu
Contact met Henri

Nieuws

Plantbased: zet het op de kaart!

Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
 

Maak uw plantbased menukaart compleet met een heerlijke vegetarische poke bowl of risotto met groenten.


Gebruik voor de risotto de Henri basis risotto, waarmee je op een snelle manier elke soort risotto kunt bereiden. Wat dacht je van een risotto met diverse groenten, vullend en voedzaam? Bekijk hier het recept.
 
Henri's sushirijst kan eenvoudig worden gebruikt om verschillende poke bowls mee te creëren. Hieronder vindt u het recept voor een kleurrijke plant-based poke bowl. Toch liever met vis? Klik hier voor het recept van een heerlijke poke bowl met zalm.


Vegetarische poke bowl

Boordevol groenten en smaak, een uitstekend (lunch)gerecht (waar je dus geen dierlijke producten voor nodig hebt)

Ingrediënten: 
  • 250 gram Henri sushirijst
  • 50 gram julienne wortel
  • 50 gram soja boontjes
  • 50 gram julienne komkommer
  • halve avocado in reepjes
  • 50 gram gegrilde tros tomaatjes
  • 20 gram Henri vinaigrette
  • zwarte Sesamzaadjes
  • 75 gram mango chutney







Meer info

Heeft u een vraag, wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of wilt u Henri inspiratie ontvangen? Kom dan hier in contact met ons.
Download de zomerprijslijst!
Een nieuw seizoen, een nieuwe prijslijst en nieuwe gerechten! Wij hebben er zin in, u ook? Het is nog even wachten op de zon, maar de zomerlijst kunt u meteen hier downloaden. 
 
Lees verder

Download de prijslijst
Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen! Stevige stamppotten, de romige wildsoep en hartige hazenpeper.
Download hier de nieuwe prijslijst. 
Lees verder

Nieuw! Thema proefpakketten
Om jullie in dit vrijwel beursloze tijdperk toch te kunnen voorzien van inspiratie, hebben we een paar proefpakketten samengesteld.
In het proefpakket zitten verschillende producten van Henri, met receptideeën wat je er mee kunt doen. Wil je een keer iets proberen? Vul dan het contactformulier in, en geef meteen aan hoe je de producten wilt ontvangen.
Lees verder

Winterassortiment vanaf 28-9-20
Met de komst van de herfst dus van het herfst/winterassortiment hebben wij ook een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze prijslijst.

Update 27-10-20: De Biologische Quinoa naturel is helaas niet meer voorradig ivm de sluiting van de horeca. Dit product kan nog wel bij ons besteld worden per charge.

Download hier direct de laatste versie. 
Lees verder

Nu: Wildseizoen
Het wildseizoen is al weer een tijdje geleden geopend. Heeft u een speciale wildkaart? Of zet u wildgerechten op uw Kerstmenu? Het is altijd een geslaagde actie met onze drie culinaire wildgerechten. 
Lees verder