Nieuws

Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Maak uw plantbased menukaart compleet met een heerlijke vegetarische poke bowl of risotto met groenten.
Gebruik voor de risotto de Henri basis risotto, waarmee je op een snelle manier elke soort risotto kunt bereiden. Wat dacht je van een risotto met diverse groenten, vullend en voedzaam? Bekijk hier het recept.
Henri's sushirijst kan eenvoudig worden gebruikt om verschillende poke bowls mee te creëren. Hieronder vindt u het recept voor een kleurrijke plant-based poke bowl. Toch liever met vis? Klik hier voor het recept van een heerlijke poke bowl met zalm.
Vegetarische poke bowl
Boordevol groenten en smaak, een uitstekend (lunch)gerecht (waar je dus geen dierlijke producten voor nodig hebt)
Ingrediënten:
- 250 gram Henri sushirijst
- 50 gram julienne wortel
- 50 gram soja boontjes
- 50 gram julienne komkommer
- halve avocado in reepjes
- 50 gram gegrilde tros tomaatjes
- 20 gram Henri vinaigrette
- zwarte Sesamzaadjes
- 75 gram mango chutney

Meer info
Heeft u een vraag, wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of wilt u Henri inspiratie ontvangen? Kom dan hier in contact met ons.Download de nieuwe prijslijst!
1 Oktober betekent traditioneel dat u onze winter- en wildgerechten weer kunt bestellen!
Lees verder Recall Henri éénpersoons kant-en-klaar maaltijden
WAARSCHUWING - HENRI roept éénpersoons kant-en-klaar maaltijden terug. Het betreft de volgende 450g verpakkingen in aluminium schaal, verkocht via DekaMarkt, PicNic, BP tankstations of de Familiebox, met bijbehorende streepjescode:
Lees verder - Ajam pangang - 8713041500867
- Babi ketjap - 8713041500850
- Couscous Maroccan -8713041500843
- Hachee met aardappelpuree en rode kool - 8713041500898
- Kip Mediterraans - 8713041500881
- Penne carbonara - 8713041500874
Kerstmenu