Menu
Over Henri
Assortiment
Foodservice
Consument
Duurzaam
Recepten
Zoek
Hollands
Klassiek
Italiaans
Oosters
1001 Smaken
Henri Portie
Contact met Henri
Wildseizoen
* Alleen verkrijgbaar gedurende het wildseizoen: van 1 oktober tot begin januari.
Onze klassieke sauzen - vers bereid!
Beurre blanc
Demi glace
Hollandaisesaus
Filter op:
Dressings & koude sauzen
Maaltijdcomponenten
Sauzen
Soepen
Filter op:
Glutenvrij
Vegetarisch
Henri Portie
Nieuw (recept)
Biologisch
Vegan
Ster(ren) Beter Leven
ASC/MSC gecertificeerd
Toon resultaten
Assortiment
Klassiek
Klassiek
Prachtige, exquise gerechten uit de klassieke, Franse keuken. Een traditie van onovertroffen kwaliteit. Mooie, rijke soepen. Klassieke kokssauzen die nooit vervelen. En tongstrelende wildschotels.
Bearnaisesaus
Beurre blanc
Boeuf bourguignon
Boeuf stroganoff - met Farm Fields rundvlees
Caesardressing
Champignonroomsaus (1,5kg)
Champignonroomsaus (225g)
Demi glace
Gestoofde visschotel (Visstoofschotel)
Goulash
Goulashsoep
Hazenpeper*
Hollandaisesaus
Kreeftensoep (tot eind dec.)
Mosterdsoep
Paddenstoelensaus
Paella (zomerseizoen)
Peperroomsaus (1,5kg)
Peperroomsaus (225g)
Pulpe d'echalotte
Pulpe d'echalotte - rood
Ravigotesaus
Stroganoffsaus (1,5kg)
Stroganoffsaus (225g)
Stroganoffsaus (op mayonaise basis)
Truffelmayo
Uiensoep
Vinaigrette
Vissoep