Hertenstoof*
*Alleen verkrijgbaar gedurende het wildseizoen. Hertenvlees langzaam gegaard in La Trappe Dubbel abdijbier, met wilde paddenstoelen, kastanjechampignons en cranberries.

- Henri artikelnummer40783
- Verpakkingseenheid1,5 kg
- Prijs€ 21,29
- Prijs per kilo€ 14,19
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Dit gerecht is kant en klaar.
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water - tegen de kook aanhouden.
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water - tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
- In gesloten verpakking:
(alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
- In gastronorm schaal:
(convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.