Thaise (stijl) rode curry
Pittige rode curry met plakjes rundvlees, gember, sperziebonen en aardappel.

- Henri artikelnummer40018
- Verpakkingseenheid1,5kg
- Prijs€ 21,61
- Prijs per kilo€ 14,41
Ingrediënten
De ingrediëntendeclaratie en allergeneninformatie vindt u op deze pagina van PS in Foodservice.Bereidingswijze
Pan: Al roerend verhitten of gesloten verpakking 50 min. in een pan leggen met heet water tegen de kook aanhouden.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.
Combisteamer:
-In gesloten verpakking: (alleen stomen) Oven voorverwarmen op 120°C. Daarna 50 min. op 99°C en 100% stoom.
-In gastronorm schaal: (convectie en stoom) Overdoen in een rvs schaal. Oven voor-verwarmen op 170°C. Daarna 40 min. verwarmen op 140°C en 100% stoom.