Download de prijslijst | Beurre blanc | Korma Pulled Oats
Nieuwsbrief

Nieuw: korma met Pulled Oats
Nieuw op onze menukaart: Indiase korma met Pulled Oats®. Pulled Oats is hét nieuwe plantaardige alternatief voor vlees: gemaakt van o.a. haver en tuinbonen. De Pulled Oats geven een mooie structuur aan het gerecht, waardoor je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat je geen vlees eet.
HENRI Indiase korma met Pulled Oats®
Het bekende Indiase, kruidige gerecht ken je waarschijnlijk wel. Maar wij maken 'em met Pulled Oats, de nieuwe vleesvervanger op basis van haver en tuinbonen. Pulled Oats is gemaakt van zuivere Noordse haver, tuinbonen en erwten. Vol eiwitten en alleen maar het goede van de natuur, dus geen toevoegingen en E-nummers. (Dit in tegenstelling tot de huidige vleesvervangers uit de markt.) Pulled Oats komen uit Finland en zijn daar razend populair. Deze trend zal zich ongetwijfeld doorzetten in Nederland. Uiteraard is er een naturel Pulled Oats beschikbaar voor Foodservice, waar je als chef mee aan de slag kan. Wil je je tijd liever aan iets anders besteden, meer inzicht in je kosten en een beter rendement? Of vind je het gewoon handig om iets standaard Vega(n) op de kaart te zetten? Kies dan voor deze kant-en-klare versie.De saus gaat €7,80 per bak van 900 gram kosten. Daar haal je zo’n 4 porties uit.
Vanaf nu te koop via je groothandel en via InOne, als je Henri als leverancier toevoegt.
Natuurlijk kan je de korma met basmatirijst serveren, maar je kan er ook dit leuke flensje mee maken bijvoorbeeld:

Vegan korma in een kurkuma flensje
Verwarm de korma voor volgens de verpakking.
Snijd de pompoen in mooie plakken en gril deze aan twee kanten. Pel de mini sjalot en halveer deze door de lengte, gril deze ook. Snijd de gele paprika in reepjes. Hak de cashewnoten grof. Meng dit alles samen met verse koriander.
Maak een pesto van peterselie, koriander, knoflook en olijfolie.
Meng voor het flensje, 100g bloem, 1 eetlepel bakpoeder, kurkuma naar gelang en een snuf zout. Schenk hier vervolgens 200ml plantaardige meng bij en meng met een garde tot een glad beslag. Smelt de boter in een koekenpan. Schenk een flinke sauslepel beslag in de pan en verdeel dit goed. Keer halverwege om.
Leg midden in het flensje een aantal eetlepels van de korma, vouw het flensje dicht. Snijd deze iets open op het bord. Serveer de groenten ernaast en maak af met de pesto, peper en zout.
Monster
Nieuwsgierig naar de korma?Vraag dan een monster aan via ons contactformulier.
Nieuwe menukaart
Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging.
Download de nieuwe prijslijst hier!
Keukenheld: beurre blanc
Henri, dat is de kok voor de chef. We nemen het tijdrovende werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Uit dit assortiment willen we de hardlopers met je delen: onze keukenhelden. Vandaag is dat de beurre blanc!
Lees meer 





