Menu
Contact met Henri

Download de prijslijst | Beurre blanc | Korma Pulled Oats

Nieuwsbrief

Nieuwe menukaart

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!
 

Wat is er nieuw?

Wat hebben we nieuw op de kaart: 

Wild

We maken een prachtige stoverij van hertenvlees (zie onderstaande foto), wildsoep van haas en hert en uiteraard hazenpeper. En voor al onze wildgerechten werken we samen met Hollands Wild. Hollands Wild staat voor duurzaam wild van eigen bodem.

Hertenstoof Henri

 



Stamppotten

Ook onze stamppotten zijn er er weer: de andijviestamppot, zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot en wortelstamppot. En de zuurkool- wortel- en boerenkoolstamppotten zijn er ook met Livar spek.

 

Aangepaste recepturen

Van een aantal producten zijn de recepten gewijzigd. Zo is de kip kerrie geupdated en weer helemaal van nu: veel meer authentiek van smaak en zonder de ananas. De vega nasi is vegan geworden; en dat geldt ook voor de frambozen- en Thai soydressing.
 

 

LIEVER EEN GEDRUKTE PRIJSLIJST?

Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.
Keukenheld: beurre blanc
Henri, dat is de kok voor de chef. We nemen het tijdrovende werk uit handen met ons uitgebreide assortiment kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijdcomponenten. Uit dit assortiment willen we de hardlopers met je delen: onze keukenhelden. Vandaag is dat de beurre blanc!
Lees meer

Nieuw: korma met Pulled Oats
Nieuw op onze menukaart: Indiase korma met Pulled Oats®. Pulled Oats is hét nieuwe plantaardige alternatief voor vlees: gemaakt van o.a. haver en tuinbonen. De Pulled Oats geven een mooie structuur aan het gerecht, waardoor je eigenlijk niet eens in de gaten hebt dat je geen vlees eet.
Lees meer