Menu
Contact met Henri

Andijviestamppot kebab

www.henri.nl
Andijviestamppot en kebab? Dat is echt een geweldige combinatie. En helemaal leuk als je de plantbased kebab van Karma kebab gebruikt. Een mooi vegetarisch gerecht waar de traditionele Hollandse keuken de geurige smaken van het Midden-Oosten ontmoet. De granaatappelpitjes maken het gerecht helemaal af.

Ingrediënten

350 gram andijviestamppot Henri
75 gram Karma Kebab reepjes
10 gram verse andijvie
20 gram knoflooksaus
8 gram granaatappelpitjes
3 mini pitta broodjes

Bereidingswijze

Verwarm de stamppot en de kebab volgens de aanwijzing op de verpakking.
Schep verwarmde stamppot op een voorverwarmd (diep) bord. Leg de kebab en de 3 pitta broodjes ernaast.
Garneer de stamppot met rauwe verse andijvie en de granaatappelpitjes.
De knoflooksaus kan op de kebab gegarneerd worden of in een apart schaaltje ernaast.

TIP: ook leuk voor in een buffet. Verwarm de andijviestamppot en doe deze in een warmhoudshaal, garneer met de verse andijvie en granaatappelpitjes. Verwarm de shoarma en zet deze in een aparte warmhoudschaal. De knoflooksaus hoeft niet warm geserveerd te worden, dus zet deze in een aparte kom ernaast.
< terug naar overzicht