Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuwe Verpakking!

U ziet in één oogopslag wat de voedingswaarden zijn, en of het gerecht vegetarisch of glutenvrij is. En vrolijke, frisse kleuren en afbeeldingen. Voortaan ziet u gemakkelijk hoe u uw Henri gerecht verwarmt - het staat op het etiket. Henri heeft namelijk een nieuwe verpakking!

 

 

Transparante informatie
Na een uitgebreide ontwerp- en testfase is het nu zo ver. De nieuwe verpakkingen komen bij ons de keuken uit. Misschien heeft u al een nieuwe verpakking gezien. Henri wilde de verpakking een frisse look geven, helemaal van deze tijd. En we willen u transparante informatie geven, wat heeft geresulteerd in een gemakkelijk te lezen ingrediëntendeclaratie en het overzicht van de voedingswaarden – inclusief een vertaling naar de dagelijkse voedingsrichtlijn.
 
Ingedeeld in 5 verschillende keukens
Onze producten zijn ingedeeld in 5 themakeukens. En dat ziet u nu ook aan de verpakking. Staat u bij uw groothandel voor het schap, dan ziet u gemakkelijk welke producten u bijv. kunt combineren voor een buffet.
 
Treft u nog een oude verpakking? Houdt hem maar eens naast de nieuwe, dan kunt u zelf zien wat een verschil het is!
Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder