Nieuws

Nieuwe gerechten deze herfst en winter!
Onze productontwikkeling heeft niet stilgezeten. Dat is mooi, want daardoor hebben we dit seizoen weer een aantal smakelijke nieuwe producten op het menu: de pompoensoep, Surinaamse roti, Marokkaanse kikkererwtensoep, rode wijnsaus en glutenvrije/vegetarische nasi.
De biologische pompoensoep is niet alleen bereid met 100% biologische ingrediënten. De soep is ook vegetarisch en glutenvrij!
De wereldkeuken (1001 smaken) krijgt er ook een aantal nieuwe varianten bij: Surinaamse kip roti en een kruidige Marokkaanse kikkererwtensoep.
Ook voegen wij een vegetarische en glutenvrije nasi aan het assortiment toe. Er is namelijk steeds meer vraag naar glutenvrije en vegetarische producten. En met deze nasi kunt u uw (vegetarische) gasten met coeliaki gemakkelijk tot dienst zijn zonder uit te hoeven zoeken wat wel en niet kan.
En tot slot een klassieke rode wijnsaus, naar een recept van onze culinair adviseur Gianfranco Chiarini. De saus is een uitstekende begeleider van kalfs- of rundvlees, wild of gevogelte.
Deze smakelijke nieuwe gerechten zijn vanaf nu bestelbaar. Omdat deze gerechten nog zo nieuw zijn, is het mogelijk dat uw groothandel ze nog niet heeft opgenomen in hun assortiment. Vraag dan uw accountmanager van uw groothandel om dit artikel aan te laten maken.
Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder Kom naar het HorecaEvenTT
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook?
Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt.
Lees verder