Menu
Contact met Henri

Nieuws

Culinaire kerstinspiratie

Hebt u het menu voor Kerst al compleet? Henri geeft u graag wat inspiratie. Speciaal voor u is er een heerlijk kerstmenu samengesteld. En om het u nog makkelijker te maken, kunt u het menu zelf printen en desgewenst door ons aan laten passen. Helemaal klaar voor een culinaire kerst!

Voorgerecht
Kreeftensoep - Met gegrilde lente-ui en gebakken gamba’s op een prikker.
Pompoensoep - Crème van jonge Hollandse geitenkaas met geroosterde pompoenpitten en pompoenpittenolie.

Tussengerecht
Visstoofschotel - Pappardelle met geroerbakte zeekraal, aardpeer en gamba's.
Gevulde conchigli - Met quattro formaggi, uitgebakken Livar spek met salie, doperwten en blokjes wortel.
 
Hoofdgerecht
Pie van coq au vin - Geserveerd met bladerdeeg kussen en 3 soorten wortel.
Jachtschotel - Torentje van zuurkoolstamppot en hazenpeper, geserveerd met stoofpeer.
Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder