Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Groentecurry

In de herfst vernieuwen we traditiegetrouw onze menukaart. En daarop komt een Indiase groentecurry. Een lekkere, lichtpittige Indiase curry, helemaal vegetarisch. Wat kan je ermee in de professionele keuken? We zetten wat ideeën voor je op een rij.


Indiase groentecurry

We stoven het gerecht van grove stukken zoete aardappel, wortel, bloemkool en courgette in kokosmelk. We brengen de groenten op smaak met kruiden als koriander, kardemom en nigellazaad. Dit is de prijs en verpakking>
 

Als lunchgerecht

De curry leent zich erg goed als lunchgerecht in een (bedrijfs)kantine, lunchroom of eetcafé. Serveer de groentecurry met een pitabroodje of naanbrood, met een klein saladegarnituur. Geef er een lepel Griekse yoghurt bij en garneer af met een takje koriander.
Overigens is de curry ook erg lekker gecombineerd met gewokte garnalen of kip. Alleen is uw gerecht dan natuurlijk niet meer vegetarisch.
 

Op de dinerkaart

Serveer de curry als bijgerecht. Combineer hem bijvoorbeeld met linzen en rode rijst voor een verrassende vegetarische optie. Of maak een gratinschotel, van zoete aardappel in plakken gegaard, daarop de curry en bovenop tomaten in plakken en plakjes mozzarella of Gruyere. Even afgratineren en klaar. Ook lekker: op een roti'pannenkoek'. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 

Bij een buffet

Biedt uw gasten in uw buffetboek de keuze voor een 1001 Smaken buffet. Zet daar bijvoorbeeld op:
 
 
Of volledig vegetarisch:
 
Natuurlijk met een salade en (naan)brood. En eventueel aangevuld met een soep vooraf: kikkererwtensoep of kerriesoep met kip.
 
Keertje de groentecurry proberen? Neem dan contact op met uw accountmanager!
 
Winterassortiment
Bij Henri volgen we de seizoenen. We zijn als een KOK zo blij dat er weer verse boerenkool van het land komt.
Dat betekent tijd voor een nieuwe menukaart.
Vanaf 2 oktober gaat de nieuwe winterkaart in.

Zorg dat je weer helemaal up-to-date bent en download hier de nieuwe assortimentslijst.
Lees verder

Loaded fries recepten
Dé trend van nu: friet (of patat) toppings of te wel 'Loaded Fries'. Wij hebben al jaren ideale producten voor loaded fries in huis. We hebben een aantal recepten voor je uitgewerkt. Waaronder dit Frietje Sint Speciaal; helemaal van dit seizoen, met pepernoten én hazenpeper.
Lees verder

Personeelstekort? Ga anders werken!
Personeelsgebrek is probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Check het stappenplan en ga aan de slag!
Lees verder

Maaltijdsalades met Henri
Henri is de kok voor de chef! Onze producten zijn ideale bouwstenen voor een gemakkelijke maaltijdsalade. Een Quinoasalade met garnalen, Salade nicoise, Bulgursalade met beenham en nog véél meer. 
Lees verder

Vernieuwde korma met Seitan van BUMI
We hebben onze Indiase korma aangepast! Hij is verrijkt met Seitan van BUMI: een vleesvervanger op basis van tarwe. Op deze manier zet je in een handomdraai een verrassend vegan gerecht op de kaart, mét een goede voedingswaarde.
Lees verder