Menu
Contact met Henri

Nieuws

Hip: de vegan carrotdog

Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.

Eerst gaat u aan de slag met de basis:
  • Begin met de bospeen 'knakwortel'; schillen, blancheren, grillen en roken. Er bestaat ook een convenience variant gerookte en gegaarde bospeen van de leuke start-up Knakwortel, te koop bij o.a. Sligro en Hanos.
  • Het hotdogbroodje klaarmaken; open snijden en kort grillen.
  • Doe de BBQ saus naar wens in een sausdispenser of knijpfles.
U maakt dan de verschillende versies:












Mexican carrotdog

Doe de wortel in het broodje, dan garneren met rode ui in ringen, (oude) kaas, cress naar keuze, tomaat, avocado, jalapeño en BBQ-saus erover doseren. 
 

Classic carrotdog

Zuurkool in het broodje verdelen, knakwortel erop, gebakken uitje erover, cress en BBQ-saus verdelen op de carrotdog.
 

French carrotdog

Rode kool heel fijn gesneden in het broodje, wortel erin, maïs erbij, koriander, augurk, rode ui gesnipperd en uiteraard de BBQ-saus erbij.

Een keer een andere saus op je carrot dog?

Varieer ook volop met onze Sweet chili dressing (vega, niet vegan) of de Truffelmayonaise (vegan).

 

Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri op etenover.nl
Er staat bij ons in ons magazijn in Elshout nog ruim 35.000 kilo kant-en-klare, koelverse soepen, sauzen en maaltijden op voorraad. Producten die normaal hun weg vinden naar de horeca in Nederland. Door de sluiting van de horeca vanwege corona, viel de klantenkring van het Drunense familiebedrijf in één keer weg. Orders werden gecancelled.
Het is ongelofelijk om te zien dat de supermarkten moeite hebben om aan het aanbod te voldoen, terwijl het magazijn van Henri vol ligt. Daarom zoekt Henri naar manieren om haar producten naar de consument te brengen. Het eerste, prachtige initiatief dat ons daarbij helpt is www.etenover.nl.
Lees verder