Menu
Contact met Henri

Nieuws

Plantbased: zet het op de kaart!

Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
 

Maak uw plantbased menukaart compleet met een heerlijke vegetarische poke bowl of risotto met groenten.


Gebruik voor de risotto de Henri basis risotto, waarmee je op een snelle manier elke soort risotto kunt bereiden. Wat dacht je van een risotto met diverse groenten, vullend en voedzaam? Bekijk hier het recept.
 
Henri's sushirijst kan eenvoudig worden gebruikt om verschillende poke bowls mee te creëren. Hieronder vindt u het recept voor een kleurrijke plant-based poke bowl. Toch liever met vis? Klik hier voor het recept van een heerlijke poke bowl met zalm.


Vegetarische poke bowl

Boordevol groenten en smaak, een uitstekend (lunch)gerecht (waar je dus geen dierlijke producten voor nodig hebt)

Ingrediënten: 
  • 250 gram Henri sushirijst
  • 50 gram julienne wortel
  • 50 gram soja boontjes
  • 50 gram julienne komkommer
  • halve avocado in reepjes
  • 50 gram gegrilde tros tomaatjes
  • 20 gram Henri vinaigrette
  • zwarte Sesamzaadjes
  • 75 gram mango chutney







Meer info

Heeft u een vraag, wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of wilt u Henri inspiratie ontvangen? Kom dan hier in contact met ons.
Drei neue Produkte
Drei köstliche Neuheiten. Drei würdige Repräsentanten ihrer jeweiligen Küche.
Aus der asiatischen Küche das Foe Yong Hai.  Aus der klassischen Küche das Huhn Stroganoff. Und aus den Niederlanden das traditionelle Hackbällchen.
Lees verder

Nieuwe producten!

Drie heerlijke nieuwe aanwinsten. Alle drie hoekstenen van hun keukens; voor de Oosterse keuken de foe yong hai. Voor de Franse keuken kip stroganoff en voor onze eigen keuken de Oer-Hollandse gehaktbal.

Lees verder

3-Gänge-Menü-10 Euro
Top-News:
3-Gänge-Menü-10 Euro
Auf der Basis von Bereit-zum-Verzehr Komponenten, 4 Vorgerichte, 4 Hauptgerichte, 4 Tipps für Desserts. Mit einem durchschnittlichen Einkaufspreis von 3,30€ zzgl. Mwst. Minimaler Aufwand. Verkaufspreis 10€. Eine ideale Kombination von Qualität und Rendite.
Lees verder

Henri bittet 'Zu Tisch'!
Henri bittet „Zu Tisch“!
In der Küche von Henri passiert so viel, dass wir Ihnen einen Einblick ermöglichen wollen. In Zu Tisch' dürfen wir Ihnen darum mit Freude die Neuigkeiten, interessante Trends und nützliche Küchentipps servieren. Außerdem informieren wir Sie über interessante Kunden und Lieferanten. Die sechste Ausgabe ab sofort erhältlich. Leider ist 'Zu Tisch' nur in Niederländisch erhältlich.
Lees verder

De culinaire winter is weer aangebroken
Voor Henri is de Culinaire Winter weer aangebroken... U kunt weer genieten van onze wildgerechten, wildsoep en wildsaus. En ook de stamppotten, de erwtensoep en de bruine bonensoep zijn weer volop te bestellen.

Deze stamppotten zijn dit jaar nog lekkerder. Tegenwoordig zit er namelijk spek van het Livar varken in de stamppotten met spek. Heerlijk, op houtkrullen gerookt spek.
Lees verder