Nieuws

Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
Maak uw plantbased menukaart compleet met een heerlijke vegetarische poke bowl of risotto met groenten.
Gebruik voor de risotto de Henri basis risotto, waarmee je op een snelle manier elke soort risotto kunt bereiden. Wat dacht je van een risotto met diverse groenten, vullend en voedzaam? Bekijk hier het recept.
Henri's sushirijst kan eenvoudig worden gebruikt om verschillende poke bowls mee te creëren. Hieronder vindt u het recept voor een kleurrijke plant-based poke bowl. Toch liever met vis? Klik hier voor het recept van een heerlijke poke bowl met zalm.
Vegetarische poke bowl
Boordevol groenten en smaak, een uitstekend (lunch)gerecht (waar je dus geen dierlijke producten voor nodig hebt)
Ingrediënten:
- 250 gram Henri sushirijst
- 50 gram julienne wortel
- 50 gram soja boontjes
- 50 gram julienne komkommer
- halve avocado in reepjes
- 50 gram gegrilde tros tomaatjes
- 20 gram Henri vinaigrette
- zwarte Sesamzaadjes
- 75 gram mango chutney

Meer info
Heeft u een vraag, wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of wilt u Henri inspiratie ontvangen? Kom dan hier in contact met ons.Bami en nasi goreng - Nieuwe receptuur!
Henri is altijd bezig met product- en receptverbeteringen. Om een product authentieker, of bijvoorbeeld 'clean label' te maken. En zo hebben de bami goreng én de nasi goreng onlangs een grote verbetering ondergaan.
Aan tafel!
In de keuken van Henri gebeurt zó veel dat we u er graag een kijkje gunnen. In “Aan Tafel” serveren we u daarom met veel plezier het laatste nieuws, opmerkelijke trends en handige tips. Daarnaast nemen we u mee naar interessante klanten en leveranciers. De zesde editie is uit!!
Vier nieuwe dressings
De kans is groot dat u onze culinaire Carpaccio dressing al kent. Perfect op smaak en breed inzetbaar. Inmiddels zijn er vier nieuwe, al even aantrekkelijke dressings bij gekomen: de Pesto dressing, de Tai Soy dressing en de Basis dressing waarmee u echt alle kanten op kunt.
Nieuwe Petit Henri maaltijdcomponenten
Henri geeft als geen ander richting aan de trends in onze eetcultuur. Een kwestie van een gevoelige antenne voor wat de consument wil en het vermogen daar innovatief op in te spelen.
De nieuwste aanwinsten in ons Petit Henri assortiment van kant-en-klare maaltijdcomponenten: een beenhammetje in honing-tijmsaus, romige aardappelpuree en een fris zomerstamppotje.
Foodmiles
Hoeveel kilometer ligt er op je bord?
Inkopen doen we bij Henri het liefst in de buurt. Zo houden we onze ingrediënten vers, hebben we zicht op de kwaliteit, en zijn we zeker van een eerlijke beloning voor de leveranciers.