Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

 

WAT IS ER NIEUW?

Wat hebben we nieuw op de kaart: 

WILD

We maken een prachtige stoverij van hertenvlees (zie onderstaande foto), wildsoep van haas en hert en uiteraard hazenpeper. En voor al onze wildgerechten werken we samen met Hollands Wild. Hollands Wild staat voor duurzaam wild van eigen bodem.

Hertenstoof Henri

 STAMPPOTTEN

Ook onze stamppotten zijn er er weer: de andijviestamppotzuurkoolstamppotboerenkoolstamppot en wortelstamppot. En de zuurkoolwortel- en boerenkoolstamppotten zijn er ook met Livar spek.

 

AANGEPASTE RECEPTUREN

Van een aantal producten zijn de recepten gewijzigd. Zo is de kip kerrie geupdated en weer helemaal van nu: veel meer authentiek van smaak en zonder de ananas. De vega nasi is vegan geworden; en dat geldt ook voor de frambozen- en Thai soydressing.
 

 

LIEVER EEN GEDRUKTE PRIJSLIJST?

Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.

Nieuw: daging rendang
het verhaal van onze rendang is best bijzonder. normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder

Vegan gerechten die tijd besparen!
Vega(n) is here to stay, dat is inmiddels wel duidelijk. Steeds meer gasten kiezen voor een vegan lifestyle en als horecaondernemer doe je er goed aan om daar slim op in te spelen. Maar het ontwikkelen van vegan gerechten kost tijd. En laat tijd nou nét iets zijn dat je als chef vaker niet dan wel hebt. Gelukkig heeft Henri het tijdrovende werk voor je uit handen genomen en een ruim assortiment (vegan) producten ontwikkeld. Zo kun jij je gasten heel eenvoudig verrassen met smaakvolle vegan gerechten.
 
 
Lees verder

Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees verder

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder