Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

 

WAT IS ER NIEUW?

Wat hebben we nieuw op de kaart: 

WILD

We maken een prachtige stoverij van hertenvlees (zie onderstaande foto), wildsoep van haas en hert en uiteraard hazenpeper. En voor al onze wildgerechten werken we samen met Hollands Wild. Hollands Wild staat voor duurzaam wild van eigen bodem.

Hertenstoof Henri

 STAMPPOTTEN

Ook onze stamppotten zijn er er weer: de andijviestamppotzuurkoolstamppotboerenkoolstamppot en wortelstamppot. En de zuurkoolwortel- en boerenkoolstamppotten zijn er ook met Livar spek.

 

AANGEPASTE RECEPTUREN

Van een aantal producten zijn de recepten gewijzigd. Zo is de kip kerrie geupdated en weer helemaal van nu: veel meer authentiek van smaak en zonder de ananas. De vega nasi is vegan geworden; en dat geldt ook voor de frambozen- en Thai soydressing.
 

 

LIEVER EEN GEDRUKTE PRIJSLIJST?

Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.

Henri op de Horecava
Verdien tijd en geld met je menukaart - en win! Te weinig handjes in de keuken? Wil je een beter rendement? Waste terugdringen? HENRI is de kok voor de chef. Kom langs op de Henri stand in de Foodhal (07.114) en ervaar hoe Henri jou kan ontzorgen. Neem je menukaart mee, dan kijken we hoe dat kan - en dan maak je meteen kans op een kookboek!
 
 
Lees verder

Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL

 

Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Lees verder

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder