Menu
Contact met Henri

Nieuws

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

 

WAT IS ER NIEUW?

Wat hebben we nieuw op de kaart: 

WILD

We maken een prachtige stoverij van hertenvlees (zie onderstaande foto), wildsoep van haas en hert en uiteraard hazenpeper. En voor al onze wildgerechten werken we samen met Hollands Wild. Hollands Wild staat voor duurzaam wild van eigen bodem.

Hertenstoof Henri

 STAMPPOTTEN

Ook onze stamppotten zijn er er weer: de andijviestamppotzuurkoolstamppotboerenkoolstamppot en wortelstamppot. En de zuurkoolwortel- en boerenkoolstamppotten zijn er ook met Livar spek.

 

AANGEPASTE RECEPTUREN

Van een aantal producten zijn de recepten gewijzigd. Zo is de kip kerrie geupdated en weer helemaal van nu: veel meer authentiek van smaak en zonder de ananas. De vega nasi is vegan geworden; en dat geldt ook voor de frambozen- en Thai soydressing.
 

 

LIEVER EEN GEDRUKTE PRIJSLIJST?

Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.

Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees verder

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder

Hip: de vegan carrotdog
Hét gerecht van deze zomer: vegan carrot hotdogs! Je ziet hem overal: de carrot hotdog. Maar hoe maak je hem op smaak? En origineel? Wij hebben drie verschillende afleidingen voor u gemaakt, met telkens onze vegan BBQ saus als smaakmaker.
Lees verder