Nieuws

Download de winterkaart
NIEUWE MENUKAART
Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging.
Download de nieuwe prijslijst hier!
WAT IS ER NIEUW?
Wat hebben we nieuw op de kaart:- Daging rendang: Indonesisch stoofgerecht van Eco Fields rundvlees en kokosmelk
- Indiase vegan korma met Pulled Oats®
- Bolognesesaus met Pulled Oats®
WILD
We maken een prachtige stoverij van hertenvlees (zie onderstaande foto), wildsoep van haas en hert en uiteraard hazenpeper. En voor al onze wildgerechten werken we samen met Hollands Wild. Hollands Wild staat voor duurzaam wild van eigen bodem.
STAMPPOTTEN
Ook onze stamppotten zijn er er weer: de andijviestamppot, zuurkoolstamppot, boerenkoolstamppot en wortelstamppot. En de zuurkool- wortel- en boerenkoolstamppotten zijn er ook met Livar spek.
AANGEPASTE RECEPTUREN
Van een aantal producten zijn de recepten gewijzigd. Zo is de kip kerrie geupdated en weer helemaal van nu: veel meer authentiek van smaak en zonder de ananas. De vega nasi is vegan geworden; en dat geldt ook voor de frambozen- en Thai soydressing.
LIEVER EEN GEDRUKTE PRIJSLIJST?
Heeft u de kaart liever gewoon in uw handen? Vraag hem dan aan door het contactformulier in te vullen.
Eenmalig geen ASC- en MSC-label op de verpakking van onze vissoep
Henri maakt al jaren een overheerlijke en verantwoorde vissoep. Hiervoor gebruiken we uitsluitend gecertificeerde vis met het MSC- of ASC-label.
Helaas beschikken we tijdelijk niet over de juiste etiketten. Omdat we onze klanten niet willen teleurstellen, voorzien we de soep eenmalig van een tijdelijk etiket.
Dit etiket bevat echter niet het ASC- en MSC-label. De vis die we gebruikt hebben, is – zoals u van ons gewend bent – wél gecertificeerd.
Lees verder Helaas beschikken we tijdelijk niet over de juiste etiketten. Omdat we onze klanten niet willen teleurstellen, voorzien we de soep eenmalig van een tijdelijk etiket.
Dit etiket bevat echter niet het ASC- en MSC-label. De vis die we gebruikt hebben, is – zoals u van ons gewend bent – wél gecertificeerd.
Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Lees verder Plantbased: zet het op de kaart!
Met de producten van Henri is het heel eenvoudig om lekkere plantbased gerechten op de kaart te zetten. Zo verrast u de gast steeds weer opnieuw met een ruime keuze aan vegetarische opties.
'NIEUW' Super Soep
Niet vullen maar (op)voeden! Met ons nieuwe concept 'Super Soep' dragen wij niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van kinderen. Van iedere verkochte kilogram soep dragen wij € 0,10 bij aan initiatieven die gezond eten mogelijk maken voor kinderen. Samen met ‘Stichting La Kantina’ willen we een gezonde generatie creëren!
Lees verder Een gezonde sportomgeving met lekker eten!
Henri is de helpende hand in de keuken, dus ook in de keuken van de sportclub! Met onze maaltijdcomponenten kun je gemakkelijk voedzaam en lekker eten serveren.
Lees verder