Menu
Contact met Henri

Nieuws

Henri & Pulled Oats

Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 


Minder vlees

Iedereen weet het inmiddels: de vega(n) trend is here to stay. Het is belangrijk dat we met z’n allen minder vlees gaan eten. Bij Henri is er al jaren de overtuiging je inderdaad minder, maar dan wel béter vlees kunt eten. Daarom heeft het vlees dat we gebruiken Beter Leven sterren en werken we bijvoorbeeld samen met partners als Livar en Eco Fields.

Vega(n)

Maar Henri vindt het ook belangrijk om vega(n) producten te ontwikkelen, die het makkelijker maken een dagje geen vlees te eten. Zowel voor de chef, als voor de gast. Daarom bieden we herkenbare, en vooral lekkere producten, waarbij je het écht niet mist dat er helemaal geen vlees in zit.
 

Pulled Oats

Pulled Oats is een nieuwe vleesvervanger. Het is gemaakt van zuivere Noordse haver, tuinbonen en erwten. Vol eiwitten en alleen maar het goede van de natuur, dus geen toevoegingen en E-nummers. Dit in tegenstelling tot de huidige vleesvervangers uit de markt.
 

Partners

Pulled Oats biedt een naturel product waar je als chef mee aan de slag kunt. Maar Pulled Oats zocht daarnaast naar een partner om ook producten te kunnen bieden, die al helemaal klaar zijn. Zodat ook chefs met minder tijd makkelijker met Pulled Oats kunnen werken. Henri zocht juist naar een eiwitrijke, clean label vleesvervanger om mooie vegetarische/vegan gerechten te maken. Henri maakt namelijk het liefst gerechten met pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. En Pulled Oats is helemaal clean label! Daarnaast kan Henri met Pulled Oats ook nog eens een vegetarisch alternatief maken mét een goede voedingswaarde, want Pulled Oats is enorm eiwitrijk. Pulled Oats en Henri hebben dan ook de handen ineen geslagen en twee producten ontwikkeld voor foodservice.

Vegan Bolognesesaus en Indiase korma

Henri brengt twee producten op de markt. Allereerst de bolognesesaus: de traditionele Italiaanse pastasaus in een nieuw jasje. De pastasaus op basis van tomaat wordt naast de Pulled Oats bereid met onder andere aubergine, artisjokken, ui en paprika. Het is een heerlijk frisse saus geworden. Een aantal bedrijven hebben hem al op de menukaart – denk aan de Efteling en IKEA.
Daarnaast is ook de Indiase korma beschikbaar voor foodservice. De kruidige korma wordt gemaakt van o.a. aardappel, pompoen, kokosmelk, ui, doperwten, rozijnen, gember en Pulled Oats. De Pulled Oats geven een mooie structuur aan het gerecht, waardoor je niet eens in de gaten hebt dat je geen vlees eet.

Recept

Natuurlijk kan je de korma met basmatirijst serveren, maar je kan er ook dit leuke flensje mee maken. Klik hier voor het recept.
 

 

Update Assortiment: 4-9-20
In de loop van de komende tijd komen er regelmatig producten bij. Op deze plek vind je de laatste update van de lijst, en de wijziging.
Lees verder

Ons assortiment per 1 juni
Weer open! Je hebt je ongetwijfeld verdiept in alle regelgeving en adviezen vanuit o.a. KHN, en deze vormgegeven in jouw zaak, of waar je werkt. Daar kunnen we je verder niet bij helpen. Waar we wel mee kunnen helpen, is met onze producten. Want juist nú draait het om een goede marge, en dus is het slim én efficient om convenience te gebruiken. Hier leggen we uit welke producten we 1 juni voor je op voorraad zullen hebben.
Lees verder

Vacatures!
We hebben weer nieuwe vacatures! We zoeken:
  • Medewerkers inpak & expeditie
  • Teamverantwoordelijke expeditie
  • Stagiaire verkoop binnendienst
  • Stagiaire marketing en communicatie

Klik verder voor de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder

Onze voorraad
De sluiting van de horeca heeft een grote impact op onze bedrijfsvoering. Hierbij willen we delen wat dat mogelijk voor u als klant kan betekenen.
Lees verder

Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder