Nieuws

Henri gaat Hybride
Bij Henri zetten we een belangrijke stap naar een duurzamer voedselsysteem met de introductie van onze nieuwe hybride maaltijdcomponenten. Deze innovatieve lijn combineert de rijke smaken van vlees met plantaardige ingrediënten. Met vijf heerlijke nieuwe gerechten laten we zien dat verantwoorde voeding hand in hand gaat met culinair koken.
Onze hybride maaltijdcomponenten:
- Kip Tandoori: Indiaas gerecht met kip in een saus met o.a. yoghurt en diverse groenten.
- Kippenragout: Romige ragout met kippenvlees en verse champignons.
- Toscaanse Gehaktballetjes: Gehaktballetjes in een traditionele Italiaanse tomatensaus.
- Gehaktballetjes in Ketjapsaus: Gehaktballetjes in een traditionele zoete ketjapsaus.
- Boeuf stroganoff: Farm Fields rundvlees en plantaardig rundvlees in een stroganoffsaus met paprika, ui en champignons, op lage temperatuur gegaard. Vanaf 7 april beschikbaar op de nieuwe zomerkaart!
.png)
Onze hybride gehaktballetjes bestaan uit een combinatie van gehakt en diverse groenten zoals zeewier, wortel, ui etc. Er wordt minder vlees verbruikt en meer groenten worden in
het gerecht verwerkt.
Voor de tandoori en ragout wordt kippendij en plantaardige kip gebruikt. We behouden dezelfde kwaliteit en smaak, maar laten een impact achter op het milieu.
Duurzaamheid zonder Concessies
Met de lancering van deze hybride producten verlagen we niet alleen de vleesconsumptie, maar ook de CO2-uitstoot. Dankzij de integratie van plantaardige ingrediënten hebben onze gerechten een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk. We meten sinds kort de PS impact score van onze producten en zien een drastisch verschil, wat ons stimuleert om verder te innoveren op het gebied van duurzame
voeding.
.png)
Bij Henri blijven we ons inzetten voor voedselinnovatie zonder compromis. We geloven dat bewuste keuzes niet ten koste hoeven te gaan van smaak en kwaliteit. Onze hybride lijn is een belangrijke stap richting eten met een geweten, genieten en duurzaamheid in één.
Benieuwd naar onze nieuwe Hybride producten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hybride productlijn en wilt u zelf de voordelen en smaken ervaren? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om samples aan te vragen.
.png)
Bij Henri blijven we ons inzetten voor voedselinnovatie zonder compromis. We geloven dat bewuste keuzes niet ten koste hoeven te gaan van smaak en kwaliteit. Onze hybride lijn is een belangrijke stap richting eten met een geweten, genieten en duurzaamheid in één.
Benieuwd naar onze nieuwe Hybride producten?
Bent u nieuwsgierig geworden naar onze hybride productlijn en wilt u zelf de voordelen en smaken ervaren? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager voor meer informatie of om samples aan te vragen.
Henri & Corona
Henri volgt de aanbevelingen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus op de voet. Diverse leveranciers en klanten vragen ons naar de maatregelen die wij nemen met betrekking tot de uitbraak van het coronavirus. We zijn ons bewust van mogelijke gevolgen voor de levering van onze producten als gevolg van de uitbraak van het coronavirus.
Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Lees verder Onderstaand vindt u onze acties en maatregelen die wij in acht nemen in grove lijnen om deze gevolgen te beperken.
Doe mee aan de Vega Restaurantweek
Van 9 tot en met 15 maart is het De Vegetarische Restaurantweek! (en Henri is wederom partner!) De week is onderdeel van de Nationale Week Zonder Vlees. Die wordt ondersteund met een grote nationale campagne (denk: op televisie, posters op treinstations, radiospots, aandacht in magazines en kranten). En dus zal heel Nederland een week lang in het teken zal staan van ‘minder vlees’. Een groot podium dus! Een mooie kans om jouw zaak van een andere kant te laten zien. Goed voor je imago én potentiele klanten! Doe je mee?
Lees verder Kom naar het HorecaEvenTT
Kom je volgende week langs op onze stand op het HorecaEvenTT? We nodigen je graag uit! Van maandag tot en met woensdag staan René en Albert voor je klaar met een kleine greep uit ons assortiment om te proeven, en natuurlijk kan je al je vragen bij hen kwijt. Kom je ook?
Inspiratie? KOKVOORDECHEF.NL
Kom je niet naar de horecava of wil je vast kijken wat we aan inspiratie bij elkaar verzameld hebben voor jouw menukaart? Klik dan snel door naar kokvoordechef.nl. Boordevol recepten, inspiratie en calculaties.
Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt.
Lees verder