Menu
Contact met Henri

Nieuws

Onze soupier Léon

Wij zijn trots. Trots op onze productontwikkelaar Léon van der Heijden. Hij is namelijk door de voorronden heen van de 'Soupier van het jaar' verkiezing van het Foodinspiration magazine. Hij presenteerde zijn 'Soep with love' voor de kritische jury, geïnspireerd op onze witlofsoep met Livar spek. "Wat je met liefde, toewijding en overgave maakt, dat wordt mooi" aldus Léon.

Ook onze culinair accountmanager Hans de Kruijf deed mee, in dezelfde categorie als Léon: de lage foodmiles categorie. Hij maakte een prachtige Pot au feu van sterk gereduceerde lamsbouillon met koud gerookte lamsfilet uit de Drunense duinen, en koud gerookte asperges uit Drunen. Daarbij zuurdesembrood van meel van de Emmamolen uit Nieuwkuijk, gevuld met gekonfijte asperges.

Léon haalde de Henri witlofsoep 'uit elkaar' en monteerde deze opnieuw in aparte onderdelen. Hij maakte 'penseeltjes' van Livar spek  en witlof en deze droogde hij. De appels en witlof haalde hij hier om de hoek in Drunen. Net als de slagroom en de roomboter: die kocht hij bij de zuivelwinkel van onze leverancier de Kern.
 
En het allermooiste van Léons soep? U kunt deze gewoon kant-en-klaar bestellen! Natuurlijk heeft u dan niet de wedstrijdeditie, maar wel eentje waar u in ieder geval geen uren meer voor in de keuken hoeft te staan - en niet voor niks is de soep de basis van Léons winnende soep: van Henri en Léon, 'with love'.

Vegan gerechten die tijd besparen!
Vega(n) is here to stay, dat is inmiddels wel duidelijk. Steeds meer gasten kiezen voor een vegan lifestyle en als horecaondernemer doe je er goed aan om daar slim op in te spelen. Maar het ontwikkelen van vegan gerechten kost tijd. En laat tijd nou nét iets zijn dat je als chef vaker niet dan wel hebt. Gelukkig heeft Henri het tijdrovende werk voor je uit handen genomen en een ruim assortiment (vegan) producten ontwikkeld. Zo kun jij je gasten heel eenvoudig verrassen met smaakvolle vegan gerechten.
 
 
Lees verder

Download de winterkaart

NIEUWE MENUKAART

Ons nieuwe assortiment staat voor je klaar. Op onze kaart vind je uiteraard onze winterklassiekers zoals de stamppotten, erwtensoep en de wildgerechten. Maar ook nieuwe innovaties zoals de producten met Pulled Oats én een super lekkere rendang daging. 
Download de nieuwe prijslijst hier!

Lees verder

Keukenheld: demi glace
De een maakt hem zelf, de ander pakt een pot poeder. Het één kost tijd. De andere optie niet, maar lijkt in de verste verte dan ook niet op een goeie fond. Wist je dat wij hier een perfecte tussenoplossing hebben? Een koelverse en geconcentreerde demi glace. Met de kracht van de fond zoals hij hoort te zijn. Zonder toevoegingen die er niet in horen. Gewoon, een goeie demi glace waar je alle kanten mee op kan.
Lees verder

Nieuwe generatie maaltijden
Kost het u teveel tijd om iets speciaal te maken voor die ene veganist? Of wilt u eens iets anders op het kindermenu dan het geijkte - en ongezonde - friet met frikandel? Stapt er zomaar iemand uw zaak binnen met een glutenintolerantie? Of bent u op zoek naar een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd voor uzelf of voor uw personeel? Voor al deze uitdagingen hebben wij een oplossing: onze nieuwe generatie éénpersoons kant-en-klare maaltijden.
Lees verder

Thaise groene viscurry
Heerlijk zomers en nieuw in ons assortiment: Thaise groene viscurry. Een licht visgerecht met een milde currysaus met kokosmelk. Ideaal voor op de zomerkaart! Serveer hem als daghap bijvoorbeeld, of in een Oosters buffet als verrassend visgerecht.
Lees verder