Nieuws

Soepen met Sterren
Onze menukaart heeft niet alleen een aantal nieuwe gerechten, maar ook een heleboel vernieuwde recepturen. Onze productontwikkelaars zijn druk geweest met de koelverse soepen. Zover ze dan nog niet waren, zijn ze nu allemaal 100% natuurlijk, en voorzien van Beter Leven keurmerk vlees. Welke soepen heeft Henri nu eigenlijk allemaal in het assortiment?
	    Heldere soepen
	Biologische groentesoep ***3 sterren Beter Leven
	Groentesoep met balletjes *1 ster Beter Leven
	Kippensoep ***3 sterren Beter Leven
	Roomsoepen
	Aspergesoep (zomerseizoen) 
	Kerriesoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
	Oesterzwamsoep V (nieuw)
	Wildsoep (wildseizoen)
	(licht) Gebonden soepen
	Chinese tomatensoep  ***3 sterren Beter Leven
	Goulashsoep met Eco Fields rundvlees ***3 sterren Beter Leven
	Japanse noedelsoep ***3 sterren Beter Leven
	Minestronesoep ***3 sterren Beter Leven
	Thaise kokossoep met kip  ***3 sterren Beter Leven
	Tomaten-groentesoep ***3 sterren Beter Leven
	Tomatensoep met balletjes *1 ster Beter Leven
	Soepen gemaakt op basis van gepureerde groenten / peulvruchten
	Pompoensoep V (winter)
	Bruine bonensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
	Erwtensoep met Livar scharrelvlees (winter) ***3 sterren Beter Leven
	Wist u dat u op onze assortimentspagina met het filter rechts gemakkelijk de Beter Leven gerechten kunt selecteren? Gewoon een vinkje zetten voor 'Beter Leven'. Of klik hier!
Uitgekookt gecalculeerd
      Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 
      Lees verder Henri & Pulled Oats
      Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
      Lees verder Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
      Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
      Lees verder Nieuw: daging rendang
      Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
      Lees verder Wildseizoen
      We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
      Lees verder 








