Menu
Contact met Henri

Nieuws

Nieuw! Mexicaans gehakt

Dit veelzijdige gerecht presenteerden we op de horecava. Met dit gerecht van lekker veel gehakt, Mexicaanse kruiden en verse groenten kunt u echt alle kanten op.

De mogelijkheden van dit gerecht zijn echt eindeloos. Op de horecava lieten we drie toepassingen zien: in een tortillawrap, als empanada en als schotel met rijst. Voor het recept klikt u op het gerecht.

Lunchroom & catering
U kunt er natuurlijk nog veel meer mee. Heeft u een lunchroom of broodjeszaak? Of een bedrijfskantine? Maak een Mexicaans broodje door het gehakt op een broodje te doen. Gratineer met kaas en serveer met pittige jalapeños.
 
Eetcafé & partycatering
Maak een daghap met een gevulde tortillawrap of knapperige taco. Lekker met een fisse salade en guacemole. Of serveer als borrelhapje: gratineer een schaal tortillachips met het Mexicaans gehakt en kaas. Ook leuk: een gepofte aardappel met Mexicaans gehakt en crème fraîche.
Ook misstaat dit gerecht zeker niet op een Mexicaans buffet. Lekker met rijst, stokbrood.
 
En ook met de kostprijs van dit gerecht zit het goed. De adviesprijs is slechts €10,13 per 1,5 kg.
Klik hier voor meer info over het gerecht.

Horecava gemist of nieuwsgierig hoe het Mexicaans gehakt smaakt? Vraag gerust een monsterverpakking aan! Mail naar info@henri.nl of bel uw accountmanager!

Uitgekookt gecalculeerd
Henri biedt convenience die tijd terug brengt in je keuken. Convenience van een hoge, constante en culinaire kwaliteit. En Henri brengt niet alleen gemak in je keuken. Dankzij onze uitgekookte prijzen verhoog je je rendement. Een slimme chef zet Henri op de kaart. Bekijk onze voorbeeldcalculaties er zie waar je rendement zit als je met convenience werkt. 


Lees verder

Henri & Pulled Oats
Henri ontwikkelde twee prachtige gerechten voor Foodservice met Pulled Oats®: de nieuwe vleesvervanger op basis van haver. Een saus en maaltijdcomponent, die je zo op je menukaart kunt zetten. Producten die je tijdwinst brengen én rendement. Daarnaast zit je hiermee bovenop de vega trend: de producten maken het je makkelijk een vega(n) optie aan te bieden aan je gasten. 
Lees verder

Zo maak je effectief gebruik van convenience producten
Tijdgebrek is vandaag de dag probleem nummer één in de professionele keuken. Om dat probleem aan te pakken, is er tegenwoordig gelukkig goede convenience op de markt. Maar hoe start je met convenience? Lees de tips voor het effectief inzetten van convenience producten en laat je inspireren door onderstaande recepten.
Lees verder

Nieuw: daging rendang
Het verhaal van onze rendang is best bijzonder. Normaal worden producten bij henri bedacht door onze productontwikkelaars. Zij vertalen een gerecht, soep of saus naar een mooi culinair product dat op grote schaal gemaakt kan worden. Bij de daging rendang ging dat anders.
Lees verder

Wildseizoen
We zitten midden in het wildseizoen! Uiteraard bieden we tijdens het wildseizoen onze wildtoppers aan. Dat zijn de romige wildsoep met haas en hert, de hazenpeper van Hollandse haas en natuurlijk de hertenstoof; een stoverij van langzaam, in La Trappe abdijbier gestoofd hertenvlees.
Lees verder